Kak Nabilah!! Header Nie Tak Cantik Tapi Cun Lah..

Yang nie tak da kucing..Hehe

Buat baru lak. Hehe.


Buat header nie masa blog kak warna hijau.



Assalamualaikum! Kak..Nie header yang amir buat untuk kak ye. Tak tahu nak upload kat mana. Hehe. Upload sini la cepat. Akak ambilah semua. Kalau rasa nak ubah,bagitahu Amir..Amir akan ubah.. Ok?? No hal..ini je la yang termantu.. Hehe.. Selepas kak copy semua... cakap ye.. tq.

8 comments:

ARM berkata...

Salam..pandai arr ko design header..
Macam mana ko buat tue??guna photoshop ka??

Fara berkata...

wah pandai wat header eerh.. mau jugak lah. hahaha.. btw semuanya cantik cantik.. buat cam mana erk??

tengkorakemas berkata...

memang cunlah :)

nabilah berkata...

dah ambik..yang hijau tu best...:)

tengah try nak match kan dengan blog...thanks amir...nnt dtg tengok...

nabilah berkata...

amir,yang lain dah ok tapi macam tak kena pulak ada gambar lelaki tu..kalau perempuan tu je pun dah ok..hehe...

p/s:banyak komen pulak akak ni kan..hehe

Anip™ berkata...

bole thn weh..hehe

nazeta berkata...

Salam Amir,

Waa bertuahnya nabilah ada orang tolong buatkan banner ye?

Apape pon, all the best :)

PinQib berkata...

bayo ker free ni>

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??