Exchange Link: Penting Untuk Blog Yang Letak Link Amir Izzat Dalam Blog Dia

Asssalamualaikum! Entri nie entri ringkas sahaja. Sekadar memberitahu bahawa barangsesiapa yang ada letakkan link Amir Izzat dalam blog dia. Silalah tinggalkan nama korang serta url blog korang. Senang sahaja. Sebelum nie dah letak. Memandangkan Amir dah tukar template ini. Jadi,link tersebut hilang. Harap maaf.

Sudi-sudilah kita menukar link di blog masing-masing ya. Manalah tahu hubungan kita akan erat walaupun ia mengambil masa bertahun tahun untuk berkenalan. Okeyh? Letak nama dan url blog korang. Simple sahaja. Assalamualaikum!


18 comments:

Kyuubi_85 berkata...

nak tukar link boleh? dah letak link kamu gak, mine

http://www.ubipanas.com/

era_zierah berkata...

thnx...

era zierah...
http://era070789.blogspot.com

IKRAM berkata...

salam amir! Wah, cantik blog kau.. Ni link blog aku . .
www.zul-ikram.blogspot.com hehe..

DKosongLapan berkata...

Errr....tak tau le mike ade letak link blog awok ke idak sebelum ni....
tapi awok ade letak blog mike dalam list blog kengkawan awok.....

tapi takpele....
ni URL blog awok...
http://dkosonglapan.blogspot.com

nazeta berkata...

Salam Amir,

Akak suka baca tulisan amir, so selamat berkenalan. Akak pon baru berjinak-jinak dengan penulisan blog, sekadar untuk berkongsi ilmu :)

http://nazeta.blogspot.com/

cikgu isza berkata...

salam amir,
tak lupa akak kan?
http://chekguisza.blogspot.com/

Mr. J pengeRindu berkata...

Exchange link mengeratkan silahturahim antra blogger.

Juan berkata...

jom tukar link, saya da letak link anda di web saya
http://wanwidget.com

Tanpa Nama berkata...

jom tukar link
nama saya Juan
web saya http://wanwidget.com

ladymiaka86 berkata...

akak juga ye..

http://ladymiaka86.blogspot.com/

-sue-

mffzone berkata...

kami nak letak gak

www.mffzone.blogspot.com

Nazrul Azat Jamil berkata...

nak kawan bole ?
nama saya azat
http://nazrulazat.blogspot.com

sArAh berkata...

sArAh amirah
saya da link n follow.. link balik ye.. :)
http://sarahamirah.blogspot.com

Shaofie berkata...

jom exchange link.


http://shaofie.blogspot.com

AJ berkata...

jat,silalah ke blog aku.
http://mesin-taip.blogspot.com
keep on ur gud writing dude!
aku dah letak list blog ko lam blog aku.. =)

Emilia Emira berkata...

jemput laa ke blog..

http://www.emiliaemira.blogspot.com

Nazri berkata...

salam..
jom exchange link

http://mohamadnazri.blogspot.com

Blog anda dah pun dimasukkan kat blogroll blog saya :)

check it out-->>http://mohamadnazri.blogspot.com/p/exchange.html

Nurul Bahiah berkata...

salam...

mari lah melawat blog ni ye...

http://nbahiah.blogspot.com

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??