Contest| Dunia Dayat Domain Giveway

Assalamualaikum w.b.t

Beberapa hari yang lepas. Naim ada tag satu contest untuk dapat domain free nie. Aku pun nak join.. Alang-alang dah berminat.. Join je la. Kalau ada rezeki,alhamdulillah.


Jom tengok cara dan syarat nak join contest ni. First kena buat satu entry khas untuk contest ni macam entry ni dan ikutsyarat- syarat di bawah.

1. Kena jadi follower blog DuniaDayat (kalau follow di facebook dan twitter dayat sekali pun ok juga) 
Beres!

2. Letak banner contest kat atas tu dalam entry korang. 
Beres!

3. Link kan entry contest dari blog dayat tu dalam entry yang akan korang buat. 
[Entry Contest] . Selesai

4. Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist. 
Selesai ( bahagian blogger terhebat abad ini)

5. Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih masih available) 
Beres! (bawah)

6. Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini. Lebih pon takpe. Hans
Kak Nabilah,Ain Z dan semua yang baca entry ni. Beres! 

Dicilok dari Aq Naim. Hehe...

Pemenang akan memenangi:
  • DOmain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya.
  • Check domain dulu disini sebelum menyatakan domain yang anda kehendaki. Domain untuk tempoh setahun.
Hurm..Domain yang aku nak ialah amizzat.com.

Tarikh tutup pada 21 september 2010. Seminggu saja jadi cepat join contest singkat ni ^_^ . Tinggalkan comment di entry contest dengan entry link kalau join contest ni. Pemenang akan dipilih melalui kotak undian. Setiap blog yang menyertai contest ini mewakili satu penyertaan kertas undian dalam kotak undi ( blog yang mengikuti syarat-syarat diatas saja yang layak masuk ke kotak undi )-Aq Naim.

Aku dah cukup semua aku buat..Ok lah..Barangsesiapa yang join. Boleh la ke blog dayat.

Nota: Aku copy sikit ayat Naim..ko jangan marah sudah..Hehe.

5 comments:

AnWaRnAiM berkata...

huhu..nohal der~ gudluck~ :)

Dayat berkata...

# Ok dah check
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 23

nabilah berkata...

thanks tag akak..macam tau-tau je akak memang nak join

Anip™ berkata...

semoga berjaya weh..hehe

Mohamad Nur Hidayat berkata...

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??