Filem Resident Evil : Afterlife Memang Terbaik!







Bayangkanlah. Apabila Alice berlawan dengan raksasa apa ntah  yang  berbadan besar serta memakai penutup kepala dan membawa kapak yang amat besar. Sungguh menggerunkan. Namun,Alice dengan pantasnya menembak raksaan manusia itu dengan shotguns yang pelurunya ialah duit syiling.

Syiling? Yup,hebat betul. Oh ya! Aku tak pandailah nak ulas cerita ni. Apa yang dapat aku katakan,korang patut tonton filem ini. Tahukah korang. Kawan Amir dah 3 kali tengok filem nie. Gila lah! Haha!


Moh kita tengok sedikit videonya. Hehe!


4 comments:

E.d.Y berkata...

best ke??nak tgk la next week...teringin nak tgk magika gak

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

hhahaha...aku tak jemu punya pasallah aku tengok..heheh...

Amir Izzat berkata...

@E.d.Yyup. filem nie memang best.. hehe..lagi2 dlm 3d.. Magika? nak tgk gak hajatnya..

izzat anwar berkata...

citer ni mmg terbaik la...kalu nk lebih phm,kn tgk citer resident evil yg first, second, third n yg ni...mmg layan...tp watak utama pompuan,xsama cam dlm game n komik...

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??