Rasa Nak Cashout Lah! | Dah Tak Dapat Tunggu Lagi Nie.

Hish! Apasal earning aku slow nie? Huhu! Slow mengalahkan kura-kura. Buffered earning ada empat. Berjalan semuanya tapi sikit je lah. Bersyukur saja,kan? Hurm.. Tak sangka betul aku. Dalam masa dua bulan,duit kat akaun Nuff tue dah mencapai 3 angka? Tiga baru..

Sebenarnya nak tunggu sampai RM*0*. Tetapi penantian memang menyeksakan. Lebih menyeksakan lagi dari putus cinta tau. Selepas cashout,kena tunggu sebulan. Bukankah ia penantian yang penuh penyeksaan? Bagi aku. Hahaha!

Sebelum nie dah cashout. Alhamdulillah dah sampai rumah dan dah bank in kan. Jadi, kalau tekan button cashout kali nie. Dah dua kali la cashout. Berbangga ke? Tak lah.

Kalau blogger yang earning kencang. Setiap sebulan aku rasa dah cashout. Kalau aku? Hampeh. Dua bulan baru dapat. Memang dah dapat dah tunggu nie. Nak guna gak duit tue beli kamera DSLR. Kalau dapat lah. Haha! Memang kuat berangan aku nie.




Tak apa lah. Kalau nasib mengizinkan. Malam nie aku nak tekan. Jadi,akhir bulan 10. Aku akan dapat chek. Hikhik.


Oh ya! Kalau dah cukup RM50 tue. Cashout lah ye. Selepas itu,buffered earning pasti akan datang sentiasa. Betul wa cakap sama lu.

20 comments:

nurayunni berkata...

sabar jer lar..

cikgu isza berkata...

nak cashout bagi tau..
kita cashout sesama..
:)

iznulmuazim berkata...

macam aku punya DSLR..canon 500D =)

ardinihumaira berkata...

cashout cepat.. pastu belanja dni :D

Mus berkata...

masyuk bro..
nanti nak beli DSLR brand apa?

Adha berkata...

BE aq tggl satu jek..nak cashout rasa cam rugi kot(alah RM50 belanje awek satu hari dah habis gyahaha)..bro tol ke BE bergolek kalu cashout..ishh kusut kepale den ni..

tehr berkata...

aku belum pernah tekan butang ajaib tu w/pun dah boleh, kalau mahu
[bukan banyak pun...]

DKosongLapan berkata...

banyak beno mike dapat ni....... cee.....bagi2 sikit oghang (orang) lain meghase (merasa)...

Kyuubi_85 berkata...

wah bnyk buff ye. nak dekat seribu ke tu? ehehehe

kaizen berkata...

ye ke lepas cashout dapat BE sentiasa? hehe

DaHLia berkata...

yg minggu lepas lum update kan?
sis tunggu update minggu lepas baru nak tekannn..heheh

nabilah berkata...

dah bau duit dah ni dekat blog ni..:)

Amir Izzat berkata...

@nurayunnimemang dah bersabar habis dah nie..hehe

Amir Izzat berkata...

@cikgu iszaokeyh cikgu..nanti amir gtau..hehe

Amir Izzat berkata...

@iznulmuazimwah! bestnya ada kamera nie..amir hajat nak beli gak lah..kalau $ cukup..hehe

Amir Izzat berkata...

@ardinihumairainsyaAllah...kih3

Amir Izzat berkata...

@Mushehe.kalau boleh nak beli Eos 550D..kalau dapat lah..hehe

Amir Izzat berkata...

@Adhawah! nak belanja aweks..hahah... hurm.. betul la aku cakap..kalau ko dah cashout kali pertama..nanti dtg lagi Be tue..rezeki...cuba lah dulu..kalau x,slow lah.

Amir Izzat berkata...

@tehrlaa..mesti tehr tunggu sampai target..kan? bgs tue.

Amir Izzat berkata...

@DKosongLapanhehe..xdalah byk..yg penting usaha..barulah dapat merasa.kan?

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??