"Sshh..Korang Nak Sertai Segmen Tingkatkan Ukhwah Tak?"

Assalamualaikum kawan! Meh sini sat..Amir nak gtau satu benda nie.. Amir da buat segmen tingkatkan ukhwah sesama blogger..kiranya nak berkenalan sesama blogger laa.. Amir dah lama buat post berkenaan ini..Alhamdulillah..Ada juga blogger yang tersangatlah baik hati menyertai segmen ini dan memperkenalkan diri mereka... Siapa blogger itu? Haa...

1. Kak Nabilah..Empunya blog Dunia Suka Duka.
2. Kie-Yu..Empunya blog Rumah 4 Tingkat.
3. Cikgu Miera..Empunya blog Ceritera.
4. Nama dia MJ..Empunya blog This Is My Tale.
5. Bardboo..Empunya blog Barboo [dot] com.
6.Kawan baik aku..Naim..Blog Di Tengah Laut..
7.Si Mohd Hadi.. Empunya Blog Mohd Hadi gak..


Ha,itulah dia 5 orang blogger pertama yang sudi berkenalan untuk meningkat ukhwah. Selamat berkenalan ye. Sebenarnya,Amir nak buat sesama mula-mula puasa dulu tapi Amir tak sempat nak tulis pasal nie..Entah laa..Banyak yang Amir rancang..tapi..biasalah kan..Amir guna wi-fi. Bila dah upload sesuatu benda,tengok-tengok line wifi dah hilang ke laut. Mood berblogging pun ke laut gak.

InsyaAllah..Dalam masa terdekat ini..Amir akan kenalkan 5 orang blogger ini kepada korang. Jadi,bolehlah kita berkenalan. Mungkin korang dah kenal 5 orang blogger ini atau blogger lain..tapi ada sesuatu benda yang korang tak tahu pasal diorang. Dengan segmen tingkatkna ukhwah ini. Korang akan tahu rahsia diorang. hehe. Macam rahsia Kie-yu..



Baiklah..Kalau korang rasa nak sertai segmen tingkatkan ukhwah ini. Korang boleh ke sini dah baca 10 kepentingan meningkatkan ukhwah. Jom kita kenal-kenal...

Nota: Aku lakukan demi agama Islam yang tercinta..Dengan ukhwah yang terjalin..maka kuatlah pertalian kita..

12 comments:

ardinihumaira berkata...

InsyaAllah dni akan sertainya ;)

nabilah abd rahman berkata...

rahsia apa tu amir??tak sabar akak nak tau..hehe

Kie-yu berkata...

bgus la segmen mcm ni
rasa dekat je dgn blogger lain :D

AnWaRnAiM berkata...

bro..dah join ^_^

http://aqnaim.blogspot.com/2010/08/segmen-tingkatkan-ukhwah-sesama-blogger.html

YobSumo berkata...

ini mcm sesi bertemu peminat ka?

mier@merr berkata...

kuang3...rahsia apakah?

nas berkata...

bagus gak segmen nih..
tapi bz giler lah tyme nih..
banyak sgt test2 kne amek..
huhu..
xper2..ader mase aku g sane..:)

nas berkata...

jom g singgah sana!
hehehe..tp bz ngan test2..
just dpt update n blogwalking skit2 jerk....nanti kot singgah sane..kalau free :P

diraja22 berkata...

misi penyatuan yg baik..

PinQib berkata...

macam mana naj join ni>>


Latest entry:
Jemputan Pink belog
Kambing untuk dijual!

suamihanyisterizuki berkata...

amir, masih boleh join lagik kan... akak sampai skrg tak sempat buat...

Sharinginfoz berkata...

bagus2

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??