Muat Turun Niat Puasa Upin Ipin Serta Doa Berbuka Puasa Upin Ipin Yang Comel(MP3) Sekarang!

Assalamualaikum guys,

Tadi,masa duk jenjalan.. Amir ternampaklah satu tajuk yang agak menarik..Tajuk dia berbunyi begini.. Niat puasa Upin Ipin,Doa buka puasa Upin Ipin di blog Kak Nuriz.

Kak Nuriz cakap...

Sungguh comel kan suara upin ipin. Sesapa yang tak tahu atau lupa nak baca niat puasa leh le belajar dengan Upin Ipin ni :).

Wah! Sungguh comel? Yup..Kalau tengok citer Upin Ipin budak dah tertarik..Apatahlagi dengan mp3 niat puasa Upin Ipin dan doa buka puasa Upin Ipin nie..kan? Jadi,Amir muat turunlah.. Bukak-bukak...Fuh! Memang benar..Hehe..

Rugi tau kalau korang tak muat turun mp3 nie..Sebab apa rugi? Sebab ia free..kih3.. Jadi,kalau nak muat turun mp3 nie..Korang boleh ke sini.

Nota:Bagi kat anak-anak ke..adik-adik ke..Suruh diorang belajar..Kompen diorang tertarik..kan?

4 comments:

Sharinginfoz berkata...

character yang budak2 suka ni kan

UV Hampir 1,000

nas berkata...

wah...
comey2 upin n ipin tue...
tp actuallt\y aku kurg berminat ngan kartun tuh..
hahahahhahaa
then,congratz banyak2 coz ko dpt tukar kpd platform blogger untuk komen nie eh.....kan senang...

e5 berkata...

heh..anak aku mesti suka nie ...

Tanpa Nama berkata...

kalo tak dapat, baik jangan letak

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??