Bloggers! Followers! Korang Dah Boleh Komen! Terima Kasih Kaizen Shinobi

Assalamualaikum (tak jawap dose),

Yes!Nampaknya...Blog Amir Izzat sudah boleh dikomen..dah ada ruangan komen yang kembali datang selepas hilang akibat kegatalan tangan untuk mengedit blog. Hehe.. Sebelum nie,Amir pakai Intense.. Bila Amir nak buang Intense nie..Amir terdelete akauan..huhu.. Walaubagaimanapun,muncullah seorang wira negara.. Siapa tak kenalbeliau..iaitu Kaizen Shinobi... Kaizen telah buat entri khas untuk Amir.. Diulangi..khas untuk Amir je.. Entri apa? Ha,entri bagaimana nak buang Intense..

Alhamdulillah.. Selepas ikut cara tue..komen asal blogspot kembali ada..Terima kasih ye Kaizen!!! Tidak lupa juga kepada TengkorakEmas,Cikgu Isza dan lain-lain sebab mengambil berat akan Amir...

Oh ya! Apa lagi..jom la komen...Kih3... Nantikan entri baru selepas ini...

8 comments:

Hariz berkata...

Walaweh bro cantik header ko

New Entry Prof-Hariz
Video Lafaz Niat Puasa dan Berbuka Puasa

kaizen shinobi berkata...

wira negara? ngehahahahaha

eh? xnak install lagi dah ke? hehehe

Nur Areefah berkata...

testkomen test komen..cewah dah boleh.tahniah! :)

Amir Izzat berkata...

@Harizhehe..xda lah cantik..boleh tahan..hehe

Amir Izzat berkata...

@kaizen shinobihaa..wira la..sebab tolong den..kih3.. instal? fuh! lepas nie takmo dah..menyesal...haha

Amir Izzat berkata...

@Nur Areefahalaa...test je? haha...ok..thanks... hehe

AnWaRnAiM berkata...

yeah..da boley komen! he2

tengkorakemas berkata...

ha dah boleh komen hehe

bolehla rempit ke masjid sama2 :D

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??