Redtube Sudah DiBanned!| Padan Muka Kaki Blue(penonton video perempuan tak dak benang)




Haha! Nak ketawa sat..Ok! First of all..Korang jangan duk prejudis kat Amir kata Amir duk layan Redtube haram jaddah nie..Ok laa..tak pernah bukak pun..(ala..lu pun layan sama beb).. Tadi,masa blogwalking..ada satu komen kat blog mana entah..Dia cakap..Redtube dah kena banned.. Tak percaya korang ushar la sendirik..(wa sedar sapa diri wa..Gaya KL nie der..)..


Amacam? Dah google ke belum? Dah? Ha..kan Amir dah cakap.. betul kan? (toksah hipokrit la kita nie..). Habis tue,macam mana? Kepada kaki otak Kuning nie..atau peminat video perempuan tak dak benang.. Apa perasaan anda? Adakah anda mencari alternatif lain? Mungkin..Alaa..Selagi Perdana Menteri tak sekat laman web lucah..Selagi tue ada..Betul tak der? Walaupun Amir cakap padan muka..tapi still muka tue tak padan..Erk?

Macam nie..Kalau taip Redtube kat Google..dah tak leh buka..Cuba taip keyword lain..Nak contoh? Malas lah..nak gak ke? (saya tak hipokrit..wa terus terang sama lu..) Nah! Anda taip apa-apa yang lucah lah..Wey..blog in masih suci maa...Ahaks...

Sebenarnya,Amir nak cakap yang Redtube tue dah kena banned..Itu je laa.. bagus lah kan.. tapi..apsal kerajaan Malaysi tak banned semua? Selamat sikit tenaga batinku...kah3...Ok! Dah..dah..pi bertaubat nun..Sesungguhnya Allah amat sukakan orang yang bertaubat..

Amir: Kita..kalau berbicara mesti matang..Ingat budak tak leh berbicara hal nie ke? Boleh kan..Asalkan tak melanggar hukum syarak...Terima kasih...

7 comments:

AyuE SurihanyOt berkata...

macam aku je yang post komen tu kat blog siggplus tadi...


teros up entry...wahhh bagus2...

diraja22 berkata...

usaha2 murni mcm ni patut disokong..

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

aku rasa Singapore dah lama banned kot benda ni?

=)

Kie-yu berkata...

padan muke..padan muke..
hehe :D

nabilah abd rahman berkata...

baguslah kalau macam tu...kalau sekat semua laman-laman web porno lagi bagus...sangat-sangat sokong kalau kerajaan buat macam tu..

syuE berkata...

www.spankwire.com

p0wn da kne bl0ck..muahahaha!!!

Ann berkata...

bukan redtube jer..smua seangkatan dgn nya..xde dah kes buang2 bayi lg lps ni..huhu

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??