Blog Amir Izzat Akan Menjadi Blog Rojak!|Memang Rojak Pun..

Hurm..Aku tak tau dah bak buat apa dengan blog nie..Tak tau dah nak tulis apa..Kadang-kadang aku pun tak tahu nak fokus pasal apa tentang blog aku nie..Kadang-kadang terasa nak buat macam blog bapak aku.. Ya la..Blog nie memang blog aku..Kih3.. Ada sesiapa yang membantah? Amaran! Jangan sesekali sombong di blog.. Dengan penggunaan ayat "Kalau tak suka blog aku,blah ar..","Blog aku,sukati aku ar!"," Ada aku habiskan berah ko ke ngan blog aku?" dan " Tak suka sila tekan button close.." Penggunaan ayat ini boleh digunakan tapi agak kureng sikit..

Aku rasa la..Selepas nie aku nak buat macam-macam cerita..Dari A-Z. Tak kira ar orang marah ke tidak. Asalkan kita tidak melanggar hukum syarak. Ingat! Prinsip harus dipegang walaupun ribut datang melanda sekalipun.. Walaupun diacu pistol.. Apa prinsip aku? Prinsip aku.. Berpegang pada janji.. Ye kot..Hehe.. 

Tadi kan..Aku terfikir la.. Apa kata aku buat blog aku nie separuh politik..separuh personal..separuh info. Amacam? Okay ar..Sebenarnya,aku lebih suka berbicara soal politik. Wey..politik Malaysia tak teruk mana..kalau ko tak undi kerajaan yang sedia ada..ko tak kan dapat kecapi kehidupan yang aman damai nie..Tapi ya lah kan.. Semua orang melakukan kesilapan..sama gak ngan menteri-menteri politik(Umno ke Pas Ke PKR ke DAP? yang berlagak..

Tapi tak apalah..aku nak buat blog aku blog rojak..Macam-macam..Harap-harap korang jangan terkejut..ok??? Hehe.... Jangan marah kalau blog ini sentiasa berupdate.. Dalam hati "Ko sapa nak marah aku?" Hhee.. gurau saje...Rojak sedap dimakan wey..sebab itu ramai yang suka rojak..Apa pula pendapat korang?

15 comments:

Kie-yu berkata...

blog rojak?
mmg sedap :D
mcm2 rasa ada

kie-yu ok je..
jnji blog amir slalu update
mesti kie-yu singgah punye
tp kdg2 jd silent reader je
nk komen ada je yg dok kacau
hehe~

AnWaRnAiM berkata...

blog rojk la besz..haha

ardinihumaira berkata...

blog dni pon rojak gak. hehe

A-Y-I-E berkata...

Hahaha... aku tahu jawapannya...
tak sampai sebulan ko bertukar2 warna blog... per kata ko jgn fokus pada kecantikan blog jer... ko buat lah pasal kehidupan ko.. nnt penulisan ko.. akan lebih baik

et berkata...

errr.mane2 je la.akan ku bace je.^^ tapi kalu campur2 pon oke.takde la buhsan sangat kan?

Mr. J pengeRindu berkata...

Biar Rojak tapi berisi.

Lya berkata...

memang. rojak.. hahaha...

En iLham berkata...

haha
sukati ko lah bro
kita yang akan menentukan sendiri halatuju blog kita
tiada siapa yang boleh menghalang segala tindak tanduk kita
asalkan tak melebihi norma-norma agama dan budaya sudah
keep blogging, jangan pedulikan orang cakap. aku suke baca blog ko
hehe

Amir Izzat berkata...

@Kie-yuhaha..sedap ek? hehe.

hurm.. kie yu ok je?bgs lah.. kdg2 amir update entah papa.. asalkan elok..itu je la.

jd silent rader? ok la..asalkan baca..hehe..amir pun pergi gak blog kieyu.. silent reader ar..

p/s: sapa yang kacau tue?

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMah..sememagnya best..kah3.

Amir Izzat berkata...

@ardinihumairaalaa..blog kak Dni best...kan? hhe

Amir Izzat berkata...

@A-Y-I-Ehurm...ko tau ek? psst..diam sudah..hurm..ak fokus sal cantik2 nie..sbb ak gatal tangan..hehe..xleh duk diam..

hurm..nak cerita sal kehidupan..kehidupan ak tak da la meriah sgt..ak sebenarnya xsuka kongsi idup ak nie..sbb ia penuh liku2..pahit doe

tp xpa..akan ku perbaiki..thanks

Amir Izzat berkata...

@etwah!..thanks et sbb sudi baca...ha,jahatnya nak campur2 la lepas nie..jadi blog Amir Izzaat campur..kih3

Amir Izzat berkata...

@Mr. J pengeRinduhaa..betul tue...

Amir Izzat berkata...

@En iLhamyup..aku rasa ak belum melanggar hak asasi manusia mahupun hukum agama lagi..hehe.. okeyh..pandngan anda bernas..
hurm..ko suka baca blog ak ek? terima kasih ar...hehe

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??