Check Nuffnang Sudah Sampai Laa!!!

Alhamdulillah..Selepas sebulan lebih Amir duk tunggu-tunggu sampai panas dah punggung nie..Akhirnya..sampai juga check Nuffnang nih. Ish..Lama juga ya nak sampai? Sebulan lebih tue..Amir dengan Cikgu Isza sama-sama cash out..tapi Cikgu Isza cepat lagi sampai.. Mungkin Amir duk Borneo..sebab tue ar lewat sampai..

Ha,nak amik gambar check la..Mana kamera nie?Alamak! Baterry low pula dah..Tak pa lah..tak payah letak gambar..Kalau korang nak tau camna rupa check tue..korang boleh la google kan..Hehe..

Hurm..Nilai check tue taklah seberapa pun..Kalau beli baju raya sepasang..Cukup kot..hehe..Baju je la..Seluarnya idak..Tapi Alhamdulillah..selepas 6 bulan bersama Nuffnang..Baru boleh cash out..Usaha tangga kejayaan..hehe...

Masa check tue sampai rumah dua hari yang lepas..Satu je yang Amir tak puas hati..Tak puas hati dengan posmen! Cis! Sabar--sabar..Nak tau apa posmen tue buat? Ada ke patut posmen tue pi lipat chekc@surat Amir? Berkedutlah check ...Aduhai...kalau diikutkan hati,nak marah nie...memandangkan bulan puasa..sabar je...Huhu..

Pssst!!! Patut ke Amir cash out lagi nie?? Hurm....

8 comments:

Muka Haluih (MH) berkata...

wah bestnye.. duet raye ar kre nie..hehe. MH nk tnye amir ckit. klu dlm sbln xdpt nk collect rm50, ape jd kt earnings kte? burn or bw ke depan?

suamihanyisterizuki berkata...

waaa...besh besh

cikgu isza berkata...

wah.. hati berbunga ria..
nanti kena cash out sama2 lagi erk?
:D

nabilah abd rahman berkata...

wah2...amir tengah kaya ni...bolehla belanja makan..hehe

encHIx laNDax berkata...

amboi~~garang nyer cik amir~~hehe...congrats la..saya punye nuff x lepas 20 hengget pun..tp YS saya dah lebat!hahak

yuzuki berkata...

wah..
tahniah da dapat check nuffnang..
ley ar belanje dak2 blogger yg lain duit raye..
hehe..

tengkorakemas berkata...

wah!tahniah!belanja dgn berhemah :D

Sharinginfoz berkata...

tahniah, akhirnya dapat jugak cek tu, saya belum dapat lagi, hujung bulan kot

Kadar Zakat Fitrah Seluruh Malaysia

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??