Raja Azmi Terpaksa Tidur Di Lokap

Raja Azmi Oh Raja Azmi...Hurm..Macam-macam lah cerita zaman sekarang nie kan? Sekarang nie orang yang sibuk duk cerita pasal Raja Azmi..Cerita pasal apa entah..Aku tak tahu.. bab kata blogger otai.. "Kau dah google ke belum?"Ha..tanyalah encik Google ye..

Korang tahu yang Raja Azmi telah ditahan polis? Lepas tue,tak boleh diikat jamin. Oh ya! Raja Azmi kena tahan bukan pasal rumah tangga Roslin tapi kerana dia tidak menghadiri satu perbicaraan makhamah..Aduhai..malang sungguh bukan?

Terpaksa la malam nie Raja Azmi bermalam di lokap kerana tidak boleh diikat jamin...Waran tangkap pun sudah dikeluarkan. Tahukah korang? Raja Azmin sebenarnya tidak hadir perbicaraan berhubung kes bangkrap bersama suaminya..

Akhir kata... pandai buat pandai la tanggung.. (sesuai tak ayat nie? Hehe). Jom baca lagi di Harian Metro 

2 comments:

nabilah abd rahman berkata...

raja azmi ni umpama jatuh ditimpa tangga..sudahla malu sebab kes roslin hashim..sekarang tentang kes dia bankrap pulak...

Hasrol Nizam berkata...

kesian2..itu la, dia lupa kot nama dia ada list dalam senarai yg dikehendaki

pendapat anda?
dosa 24 jam di facebook, sedarkah kita?

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??