Puan Nor Azita Sudah Memohon Maaf|Apa Kata Warga Johor?

Assalamualaikum..(tak jawap dosa..Berani ke? Hehe.)

Baik! Sebelum itu.. Amir nak ucapkan selamat berpuasa!! Semoga puasa korang penuh tahun nie..Hehe..Kalau tak penuh? Alamaknya..Kena ganti dan bayar fidyah laa...

Buat warga Johor..Selamat berpuasa dengan aman..Hehe.. Lupakan sengekata antara anda dengan Puan Nor Azita Osman..

Hurm..Bercakap pasal Puan Nor Azita Osman(N-O-A) nie..Amir dengar beliau sudah memohon maaf kepada seluruh warga Johor di facebook. Tetapi tidak tahulah sahih ke idak.. Nak tengok? Nah!..

Klik Untuk Zoom

Macam mana? Korang bacalah sendiri.. AMir tidak tahulah sama ada yang meminta maaf itu Puan Nor Azita Osman atau tidak.. Kita fikir positif..Beliau sudah meminta maaf.. Jadi,apa tunggu lagi? Warga Johor akan maafkan Puan Nor Azita atau tidak? Sila jawap..

Kalau maafkan,jadi..tak payah la kutuk-kutuk.. Buat mudah je. Jangalah buat susah akan hal ini. Esok dah nak ramadhan,kan? Jadi,cukup-cukuplah rasa geram itu terpendam dan terluah.Ok? Hehe..

Oh ya! Kalaulah memang beliau yang meminta maaf..Korang(warga Johor) maafkan atau tidak? Amir nak tahu laa.. Kalau pinta maaf di facebook tidak mencukupi..korang(warga Johor) nak Puan Nor Azita buat apa?? Hurm..Kalau AMir,Amir dah lama maafkan.. Manusia..selalu melakukan kesilapan...Amir kesian jugak kat Puan Nor Azita nie..Dah la mengandung..kalau nak buat sidang akhbar..bukankah kena bayar? Korang sanggup bayar ke? Mana nak cari duit..Betul tak bro Azim Shah? *Ops! Memang kena bayar ke? Hehe

Erti kata lain..Cerminlah diri sendiri dulu..Betul tak? Haa.. Akhir kata,selamat menyambut bulan Ramadhan.. Puasa elok-elok!!!..

Nota: Nak ayat SMS untuk bulan Ramadhan? Kasi kat mak mertua ke..aweks ke..boleh la kesini...Jom Dapatkan Ayat SMS Bulan Ramadhan!!

10 comments:

Zulfahmi Abidin berkata...

kalau aku dah benci dye.dgn baby2 dye aku benci......dis black list ppl tak leh dimaafkan mcm tuh jer.aku nk sultan johor panggil dye mengadap. kalau perlu...dye kene buat sidang akbar.kalau perlu tahan kt ISA.kalau perlu.penjarakan jer sbb menimbulkan perbalahan.Kalau perlu...Sumpah dye jadi tonggas.geram aku.

Nur Areefah berkata...

beliau dah lama mintak maaf kan?
tapi dengar nya ada yang masih tak puas hati dan ingin beliau mintak maaf secara terbuka.
saya sendiri pun pelik knp perkara ni perlu dibesarkan.saya pun org johor, tapi knp la orang laen emo lebih..
moga yang kutuk-kutuk tu dah terbuka hati utk memaafkan :)
selamat berpuasa

maCy berkata...

manusia semuanya asal dari tanah.
sudahlah, yg dah lepas kita usah ungkit, pandang, sekadar utk ingat dan jadikan sebagai sempadan..

jangan marah2 lagi ya? orang dah say sory, kita kata its ok and dont do it again, ok? :)

~amirizzat lainkali tggl link dkt sbox jgn lupa :)

Hariz berkata...

Biarkanlah isu ini
lagipun beliau sudah memohon maaf :)

nuriz berkata...

nabi pun ampunkan umat..Allah pun ampunkan hambanya..ni kan pulak manusia..tanggungjawab dia dah selesai..tepulang le pada org lain..kalau ada yg tak nak maafkan..biarkan le..hak depa kan

Amar Amirah berkata...

@Zulfahmi Abidin
Baby dia tak bersalah lah. Tak berdosa apa2 pun. Fikir rasional, boleh?

tiKa_AkiTa berkata...

seyesly xfaham tol ngn manusia skrg kan.. orang tu mmg buat salah..
tp die dh mintk maaf..
mybe tu kelemahan dia..
tp org2 yg marah2 tu sedar x siapa mereka nak menghukum beliau smpai macam tu.. dh la marah2... maki2.. tu lagi mengundang kemurkaan ALLAH..
xde plak yg suruh org2 nie mintak maaf..
huhuh pening2..
memaafkan lebih baik dari memohon kemaafan..

p/s: jgn nt sy plak di blacklist..
brani kerana benar..

Amir Izzat berkata...

@Zulfahmi Abidinalamak brader..relaks ar..jgn marah-marah..nanti Allah marah.. hurm..biasa la manusia..tak lekang dari kesilapan..

buang yg keruh..amik yg jernih..tue je..

Tanpa Nama berkata...

saudara amir izzat,
sebagai insan yg prihatin, sy berhrp anda keluar dr page tersebut krn page tersebut adalah scam. sahur semlm, admin page tersebut tlh dgn bangga menjd umang2 yg menggunakan pelbagai fake id selain menggunakan fake id yg menyerupai id2 mereka yg menentangnya. oleh yg demikian, sy berhrp anda & rkn2 anda keluar dr page tersebut utk kebaikan anda. malah beberapa org rkn sy tlh dihack pcnya oleh admin tersebut serta menyelongkar segala data peribadi pemilik pc terbabit. dihrp saudara berhati2 dgn permainan page tersebut. sy hanya memberitahu apa yg sy sendiri lihat. sesungguhnya, inilah pertama kali sy melihat syaitan, namun bkn di alam nyata... tp di alam siber. nauzubillah.

amoy.. berkata...

mmglh snang mintk maaf.. tpi hati nie masih sakit agi ngan kata2 dye ue.. kitekn hidup dlam 1 negar patotnye dye bangga ngan ape yg ade..
org nk pesan nie ::: len kali sblom ckap pape pkir dlu bek bruknyer.. n sume tmpat n negeri kat malysia ni sume nyer best2 shingga kita tlah mncpai 53 tahun merdeka.. so renung2lh..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??