Aku Bersara Dari Dunia Blogger

Bismillahirahmanirrahim..

Assalamualaikum.

Aku,Amirull Izzat selaku pemilik blog "Aku Pembebel Jalanan" dengan ini mengumunkan pada saat ini aku akan bersara dari dunia blogging.

Tiada sebab yang munasabah cuma aku harus berpijak di bumi yang nyata. Lagipun, aku disini bagai melukut di tepi gantang.

Andai ada masa terluang, aku akan kembali menulis seperti biasa andai ada yang sudi membaca tintaku.

Fokus pada masa kini adalah pada kehidupan yang sebenarnya.

Selain itu juga, barangsesiapa yang ingin menempah header blog yang simple sahaja dari aku boleh lah menghubungi  nombor telefon bimbitku. Harga RM10 ke bawah. Kira dah murah habis. Kalau hendak murah lagi,boleh dirunding. Orang cakap, barang murah tak bagus tapi kalau nak bagus. Harga lain cerita. Ops! Kalau nak tempah header blog tengok keadaan dulu lah ye. Hehe. Aku tipu je nie. Tak jadi arh..Nak bersara dah nie. Tak larat dah.

Email : amirullizzat[at]gmail[dot[com]
Carilah aku di fb. Sekian.

SMS dahulu baru buat panggilan.

Sekian terima kasih. Selamat tinggal. Assalamualaikum


Nota: Ada orang menangis tak? Aku nak 'pergi' dah nie....


Ucapan terakhir:


Doakan aku diberi hidayah oleh Allah dan semoga aku menjadi anak yang soleh dan semoga aku sentiasa menjadi anak yang kenang akan jasa ibubapa dan yang pastinya doakan aku sejahtera dunia akhirat dan termasuk di kalangan orang yang beriman dan bertaqwa.


InsyaAllah aku akan doakan korang juga.Amiin.
P/s: Doa orang jauh lebih afdal.

14 comments:

Mknace berkata...

:(:(:(
jangan pergi lelama.. malukut di tepi gantang pun masih ada orang yang perasan

Norfa Lyana berkata...

lor..dah xde dah ni??

Nor Lyana berkata...

bye

Mr. J berkata...

huih... ape citer ni bro.. tetiba nak stop blog? jgnlah stop.. teruskan.. seminggu 1 entry pun ok.. www.pengeRindu.com ttp menyokong amizzat..

kalau betul Mr J ucapkan maju jaya .

nabilah berkata...

serius ke nie??kenapa tiba-tiba nak stop berblogging??apapun,harap-harap amir bahagia dengan keputusan ni..semoga sukses selalu dalam hidup..

::wan fadhilah:: berkata...

hah? napa plak ni.. cam tiba2 je.. huhuhu

mier@merr berkata...

alolo...macam merajuk membawa diri je ni..

Miss Shizu berkata...

kamu nape nh?
nape nk bersara?
pelik ahhh...

ape pown enjoy ur life...semoge sukses...=)

cikgu isza berkata...

semoga amir bahagia dengan pilihan yang dibuat dan semoga success dalam hidup..

hans berkata...

kau tak akan bersara pun
itu jer yg aku mampu cakap
lepas nih mesti ko menulis kembali
hahahaha

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

tengkorakemas berkata...

hmm..ko nak tumpukan pada kerja ye..

Ain Zulaikha berkata...

hah?? kenapa lak? emm

darkbatman berkata...

bersara? hmm.. xpe bro, wt mane yg terbaik.. kdg2 life sebenar 2 lebih indah x terikat ngn alam maya.. :)

FUZY berkata...

nape dah nk off.....sy baru jer TAG awk...ngeeeeeee...sedih2

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??