"Bukan Cantik Pun Kau Edit..Poyo La Lu Beb!"- Budak Kampung| Haha! Header Yang Aku Buat Pun Tak Cantik La..Aku Akui..

Komen seorang yang berani.. daripada budak kampung.

"bukan cantik pun kau edit. poyo la lu beb" dalam entri ini.

Haha..lawak la budak kampung nie. Aku rasa dia nie blogger jugak. Aku rasa aku tahu siapa dia. Tapi malas la nak syak wasangka. 

Memang aku akui..Header yang aku buat nie tak cantik langsung.Memang tak syok langsung. Memang tidak menghairahkan korang melihatnya.Memang nafsu korang tak kan terangkat pun..Namun,apakan daya..itu sahaja yang mampu aku buat. Maksud mampu disini aku buat yang simple. 

Oh ya. Apakah definisi cantik? Cantik pada pandangan setiap orang berbeza. Tidak apalah. Suatu hari nanti pasti kau akan terkejut melihat pencapaianku. 

Semua orang bermula daripada bawah..barulah berjaya. Namun aku menghargai komen budak kampung ini. Membangkitkan semangatku untuk terus menjadi lebih ke hadapan. Terima kasih daun keladi kalau komen lagi bawak lah telor sekali. Lelaki ke ? Haha!

Teringin juga nak kenal siapa budak kampung ini? Mana la tahu boleh pinta pendapat pasal edit mengedit nie. Dia kan "hebat".

Baiklah. 

Berkenaan header yang aku akan buat. Dah ada blogger yang dipilih. Bagi yang tak dapat,tak mengapalah. Ramai lagi blogger yang menyediakan servis membuat header. Lagi cun.  Selepas ini rasanya malas la nak buat header untuk kamu orang. Header aku tak cantik..huh.. (jawapan frust giler. Ahaks).

Namun,saya tidak akan mengecewakan mereka ini.

1. Ladymiaka.-dah buat entri. Terima kasih!

Untuk urusan lanjut sila emailkan ke amirullizzat[at]gmail[dot]com. Terima kasih atas sokongan sekalian.

Nota: budak kampung..boleh ajar aku cara buat header yang gempak dan cun mcm professional tak? Aku nak tido.... salam!!

22 comments:

AnWaRnAiM berkata...

haih..ape nk jdi..sape la yg mlemahkan smngat ko ni..sian ko..btw, dont give up..jdikan kata2 itu sbgai pmbakar smangat untk bt yg lbih baik..aq skong ko! :)

ann berkata...

kejam tol komen tu....huhu

Syazwana berkata...

ala amir jgn la cpt sentap sgt..
bese la tuh kalaw org nak dengki kan..
asalkan kite buat keje iklas n kite suke pedulik je ape org nak ckp..
kite kan x boley nak puas kan ati sume org..
kalau kite rase kite buat benda baek go on..
nanti lame2 org yg busuk ati tuh senyap la..
eh panjang plak
xD

Kie-yu berkata...

Jangan layan anasir yg pendek akal
teruskan usaha
dun give up k :)

cikgu isza berkata...

akak teringin nak ada header tapi macam x ngam jer bila letak dalam template yang sedia ada..

ladymiaka86 berkata...

relax la amir.. agaknyer dia jeles kot takde org nak mintak header dgn dia.. haha

terbaca gak komen tu td.. tiba2 bukak blk dah ilang..
pape pun teruskan usaha anda..
org dengki mmg begitu.. bermacam2 cara nak menjatuhkan org lain..

anyway, thanx.. jap lg sampai la pic tu..

mzhany berkata...

aka dah buat entri...jom tingok..hehehe


http://www.mzhany.com/2010/11/header-free.html

Hasrol Nizam berkata...

yg penting kita buat dengan titik peluh sendiri tak kira la cantik ke tak. klu kita buat mesti rasa cantik punya.. pedulikkan je budak kampung tu..peace~

tengkorakemas berkata...

pergh...gilalah budak kampung haha

p/s:tunggu entri something tu k hehe

Mr. J pengeRindu berkata...

xper bro.. itu blogger hingusan yang komen tu ataupun pengikut myspace yg ketinggalan zaman.. banner ko buat kat aku pun cun..

setiap kejayaan mesti ada permulaan dari bawahan.. keep it up bro , sokongan daripada www.pengeRindu.com !

isha berkata...

x pyh frust.. org x puas hti mmg ckp cmtue....
ini blog kamu.. ske ati kmu la nk watpe.. aabaikn je org cmtue...

alyaaboolat berkata...

ahhh bo layan je amir...cm la die hbt sgt...bkak la offer header ag ye...akak nk..hehe

Cik Liyana berkata...

jgn layan org otak singkat mcm tuh..buat bodohhhh jek! moood bengang jgk sb terasa..huhuhuu

Shahrin Oppa berkata...

Biarkan orang nak berkata apa pada ang..
yang penting ang sng dgn apa yang ang buat..teruskan usaha!! :)

Hazzy Ishak berkata...

kenapa blog ni besar sebelah kanan...

DiyanaDaniel berkata...

Dia sengaja merendah2kan kemampuan kamu kerana selalu terfikir dia bagos kot..ATAU...dia jelesss sebenarnya tu...he he he

fazilzura berkata...

alamakk tertinga train , tingin jgk nak join dpt header pree ni .. huhuhu

* header mu meletopssss

a.samad jaafar berkata...

amir... biarkan..biasalah tu.. pada saya, tawaran amir utk membuatkan header itu sendiri sudah menunjukkan sikap yang patut dipuji..

PinQib berkata...

hehe.. bio jer la. have fun doing the thing u like. OKE

wan muhamad berkata...

salam amir, ada pertandingan header kew, terlepas sudah hehehe header free tu susah dapat.. shape budak kg tu huhuhu..sabar la amir org nie mcm2 prgai. apa pun wan sokong amir bukan senang nak tlong buat header free untuk orang kan. apa pun wan sentiasa menyokong amir di sebalik tabir hehehe sabar2

Kyuubi berkata...

haha rilek ah. aku lagi teruk anon komen blog aku macm sampah. tap wa rilek je. diorg saja jeles tu..

anyway, ko kena tag sini

Mari Berkenalan

lepas ni aku buat tag ko okeh? :)

Sachi Asukai berkata...

heee...biarkan mereka@dia yang tak betul tue.jeles dengan pncapaian awak tue.keep on moving yah:) sje jalan2 blog.bru tgk blog awak.hiii~

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??