Kak! Header Dah Siap! Ambil Kat Sini Je la..Laaagiiiiiiiiii Senang!

Kak Hany
Kak Sue
Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat ilahi Amir dapat online hari ini. Hehe!

Baiklah. Ha,nampak tak header katk atas? Oh kak MZhany dan Kak Sue..Tentu kak berdua sedang menanti header kan? Ha,dah siap. Tengah penuh dedikasi dan kasih sayang Amir buat. Jadi macam ini lah.

Maaflah jika tidak menepati citarasa. Ini sahajalah yang termampu Amir lakukan.

Macam mana? Boleh la kan.. Ada peluang tak nak kembangkan bakat jadi designer? Hehe! 

Jadi,kepada budak kampung yang duk kutuk hari tue (rujuk entri ini)..Sila lah komen hasil Amir. Kalau tak cun di mata kamu,sila ajar.

Oh ya! Selepas ini nak buat lagi tak bagi header free?? Hurm..siapa setuju? Amir bagi korang masa 1 saat untuk berfikir..

1...

Dah habis.. Huh? Tak setuju? Tak apalah. Malas dah nak buat untuk kamu. Ahaks..Merajuk nie... :)

OK lah..kepada kakak berdua. Silalah ambil disini ya. Agak susah nak kirim melalui email. Line lembap..Biasa ar line curi. Opppss!! Kantoii......

15 comments:

mzhany berkata...

amir, tengkiu dik...huhu smangat siap tunjuk kat hubby akak lg..hohoho jap lagi try masukkan kat belog...

Amir Izzat berkata...

@mzhanywah!!! haha... sama-sama. kak! kalau header tue tak ngam. cakap..nanti amir adjust sikit..hehe.. orait.

AnWaRnAiM berkata...

sumpah lawa..huhu tagline baru..membebel sampai insaf..hebat2..huhu

Syazwana berkata...

wah cantek!!
rajen eh budak nih..
opsss bukan budak..
rajen ek remaja nih..
wakakaka xD

tengkorakemas berkata...

wohoo..ceriala header tu :D menarik, ko teruskan je projek header tu, boleh kembangkan bakat hehe

good luck!

Cik Gallus Gallus berkata...

lawa header tu

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

lawalah...hahahah! ;)

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMoit,jgn sumpah2 kat sini..nanti sumpah makan sesumpah..hehe.. thx bro..

itu bukan tagline la..itu..hurm..ntah..ahah

Amir Izzat berkata...

@Syazwanatime bosan amir suka godek2 photshop..hehehe...

i masih budak..i tau itu..haha..

Amir Izzat berkata...

@tengkorakemashurm.. terima kasih..hidup mesti ceria..hehe

hurm.. teruskan? ak boleh je tapi ak xtau la hasil kerja ak nie ok ke idak..hehe.. buat header sendiri lebih selesa..hehe..

p/s;tutorial kt google lom abis..hehe

ladymiaka86 berkata...

thanx a lot amir.. akak pun excited giler bukak nak tgk header tu.. siap tunjuk kat En Along lg.. dia pun suka gak..
akak dah try letak tp macam tak kena je la..
errr.. amir tau tak camne nak adjust kan??

ladymiaka86 berkata...

for u..

http://ladymiaka86.blogspot.com/2010/11/terima-kasih-amir.html

ardinihumaira berkata...

cunnya!
bertuah akak! :D

cikgu isza berkata...

cantik header amir hasilkan.. ikhlas..
warnanya menarik..

wan muhamad berkata...

cantik2. rajin tol amir nie teruskan usaha anda

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??