Siapa Nak Header Simple Dan Free? Khas Untuk Follower Blog Ini

Assalamualaikum!

Bismillahirahmanirrahim.

Ha,berita baik untuk kamu. Hehe! Sebenarnya Amir nie bosan tahap maksimun dah nie. Jadi, merujuk kepada tajuk di atas. (skema lak menulis).

Macam ini la...Kalau kamu follower Amir dan mempunyai blog tetapi tiada header.

Haa..Amir dengan baik hatinya nak buatkan untuk kamu..Serius..

Header yang akan Amir buat simple sahaja. Bukan gempak punya. Simple macam header Amir.. Nampak tak header tue? Ok kan...

Ha,nak ke tak nie? Kalau tak nak.. Tak apa lah..Huhu... Haha!

Okay.. Tapi kan..Amir pilih dua orang yang terawal je lah. Macam siapa cepat dia dapat lah. Slow-slow la kak oi.. Mana boleh laju-laju..Nanti kan tak syok lak...Hehe..

Kalau kamu nak.. Amir boleh buat.. Tapi kamu kena buat satu perkara lah. 

1. Buat satu entri. Nyatakan header macam mana yang kamu nak.
2. Nak ada gambar kamu ke tidak?
3. Tulisan warna apa? Pink ke? Yellow ke? Tak da warna ke? Erk...
4. Saiz header kamu.
5. Dan katakan apa sahaja tapi header ni simple je la. Hehe.

Tinggallkan url kamu kat sini.. Tamat pada jam 9 malam. Di ulangi.. 9 malam sebab selepas 9 malam. Proses membuat header kamu akan dilaksanakan. Amacam? Cepat kan... Hehe.. 2 orang sahaja tetapi tengok keadaan lah. Kalau dapat,semua follower amir akan buatkan. Hehe.

Kalau nak lah..Kalau tak mahu tidak apa.. Saya rela makan nasi mak saya..Huh?

Amir buat pun sebab Amir tengok ada yang belum ada header. Kalau korang ada header.. Mesti korang rasa bersemangat. Lebih-lebih lagi header itu ada gambar kamu. Mesti duk kata 

" Cantik gak aku nie yea..."

Haha..Perasaan da...

Ok? Amri tunggu.... Nak blogwalking jap..Sian deme yang duk singgah sini.


Kalau nak senang lagi. kamu komen je kat sini dan cakap yang kamu nak..senang citer.. OK?

25 comments:

Afizz berkata...

Wah.,...best la kau ni amir :D ... Rasa nak join la...Tapi sayang la kat maskot orang kotak tuh... :l

mzhany berkata...

akak nak join jugak buleh ker?

tengkorakemas berkata...

nice job hehe bagus utk practice, kalau ko minat design betul2, aku ada something nak share dalam entri nanti

Amir Izzat berkata...

@Afizzlaa..xapalah..lain kali bro...hehehe... header kotak pun dah cun tue..hehe...

klo nak,call saja.. hehe

Amir Izzat berkata...

@mzhanyboleh je kak...

p/s: dah direply di blog kak..hehe

Amir Izzat berkata...

@tengkorakemasbro..ak minat gak ar..time bosan aku akan buat ar design mengarut entah papa..haha..

ha,apa yg sumthing tue? nak tau!!

Ummi Alifya berkata...

salam ..harap saya sempat nak join...insyaallah

Amir Izzat berkata...

@Ummi Alifya nak ke? ok kak..insyaAllah sempat..

rasanya dah cukup dua orang nie...buatlah entri...

p/s: dah cukup kot... ada yang nak lagi?

ladymiaka86 berkata...

ooh! sy nak jugak..
adakah sy terlewat??? huhu..

tp kan amir.. sy tdk pandai utk meng'edit' blog spt blog amir ni..
tak menjadi je.. huh! tension sy!

jeles tgk amir tukar2 header slalu...

Adha berkata...

huhhh..amri siape tu?..adik hang ka hehe..

Ichigo Miro berkata...

wah semakin rancak mainan edit2 mung ni..hah ha terbaik boh

ladymiaka86 berkata...

haa.. ini entry laju2 dr sy.. muahahaha

http://ladymiaka86.blogspot.com/2010/11/saya-nak-header-simple-free-dari-amir.html

Amir Izzat berkata...

@ladymiaka86kak! nak ke? buat ler entri... siapa yg cepat buat entri..amir akan buat.. hehe..

ala..jgn ler jeles..amir tukar sebab bosan..hehe... mudah jemu..

ha kak...jgn tension2..slow2 bah.

p/s; kak..amir xleh msuk blog kak ler..

Amir Izzat berkata...

@Adhasalah eja la bro..haha

budak kampung berkata...

bukan cantik pun ko edit. poyo la lu beb.

alyaaboolat berkata...

alaa...da terlambat ke??nk jgk...=(

ladymiaka86 berkata...

haa.. ni yg akak pening gak ni..
baru realize beberapa hari ni yg blog ni susah nak masuk.. tak tau nak wat camne..
dah lama x online.. tgh cari penyelesaian.. nape ntah..

Kie-yu berkata...

gud offer tp masih sygkan header yg sekarang :)

rATu kEBaYA berkata...

nak jugak... plzzz

a i d a ; berkata...

tak de header. tapi mcm da lebih 2 org je.
lain kali offer lg ye. huhu~ ;)

ladymiaka86 berkata...

jap.. tgh attach file

miss ladies berkata...

wahh! macam dah terlalu lambat sangat sangat sangat je nie.. huhu.. blog mien takde header.. nak buat tak reti... huhu.. lain kali offer lagi ekk.. hihihi * takmalu betul mien nie.. jemput singgah ke blog ye! ;)

PinQib berkata...

len kali la.. buat lg eh offer camni

tehr berkata...

satu aktiviti yang bagus untuk tambahkan kemahiran
tahniah bro amir

payeen berkata...

kenape xbace post ni awal. waaa ;(

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??