Dulu Pink Ke Merah..Sekarang Biru..Esok????

"Eh! Blog saya aku masuk nie???"

"Hurm..gila lah budak nie..asyik tukar template je kerja.."

"Rajin...rajin..."

Mungkin itu kata korang... dulu aku pakai pink..selepas itu merah..Selepas itu warna warni..Kemudian,warna biru?  Apa kena denagn aku nie? Korang pun naik hairan..kan? Eh! Korang tak tahu ke aku bercakap pasal apa? Laa..pasal template blog lah. Dulu lain..sekarang lain. Manusia boleh berubah bah..Inikan pula template blog. Haha!

Okeyh.. Kenapa aku tukar? Mungkin itu persoalan yang mungkin korang dah fikir sejak dulu. Asyik tukar je kerja. Begini, dulu template blog aku pink sebab hatiku sedang berbunga. Selepas itu hitam,kecewa. Kemudian merah..maknanya lagi lah pasrah. Dan sekarang. BIRU? Ya biru...Why? Kerna aku suka warna.. Aku sudah cuba perbagai warna. Tetiba terlekat pada BIRU. Biru nie rasa tenang je. 

Korang yang datang pun rasa relaks je..kan?



Sambil makan pun korang boleh dengar bebelan aku ni. Ahaks. Ops! Apa motif gambar diatas? Saja. Awat? Tak hensem..

"Yer..aku tahu siapa aku..siapala yang sudi hendakkan aku.." ayat frust seorang jejaka apabila ditolak aweks. Tolak means tak terima. Okeyh?

Nie ha..pasal template..Dah boring..tukar ar..sekali sekala cuci mata. 

"Sekali kata kau kata? Aku tengok baru je kau tukar warna merah.." soal kamu

Laa...hari tue lain..hari nie lain. Haha..Jangan marah.. Esok lusa warna lain pulak... Oh ya! Ada perasaan tak header aku? Ada makna tersirat tau..Aku dalam dilema nie.. Demi masa depanku...

Nak jadi chef ke? Photograher ke? Designer ke? atau pembebel jalanan? Konpius... 

Apa kata korang pula? Asyik aku je yang membebel kat sini. Okay ke menyampah? Dua ayat..Pilih satu. Orait? Kritikan itu lebih baik dari pujian. Semakin dipuji semakin naik  minyak. :)

Okaylah.. Oh ya! Ayeem Ayam ada buat kontest la..Nampak menarik.



18 comments:

PinQib berkata...

tsk. series ko memangh kretifffff

shapoji berkata...

awak sgat2 rajin tukat layout ngan header...aper kater sayer tag awak buat entry nih....

http://shapoji.blogspot.com/2010/11/ditag-oleh-this-girl_14.html

Mknace berkata...

:) :) :)

En iLham berkata...

huhu.takper bro..aku pun suke tukar template gak
ko tukar banyak kali pun tetap cantik n cool
ape kate ko buatkan aku header plak??
hehe

AnWaRnAiM berkata...

huu..rajin ko..setiap hujung border siap ade lengkung2 tu..huhu..ni ko join contest ayeem ea? klaw mng kategori macho x heran la..hehe

Kyuubi berkata...

wah mmg rajin la kau tukar2 tempelet :)

Amir Izzat berkata...

@PinQibamir xkretif pun tp sebab bosan..kita ubah ar..hehe

Shahrin Oppa berkata...

biru menenangkan hati bro!!
tukar template sebab nak bagi blog nampak fresh.... :)

Amir Izzat berkata...

@shapojibukan tukar tp edit jadi lain..eh! sama ke ngn tukar? hentam sajalah..hahah..

ha..thanks tag..dah terjah!

shapoji berkata...

biru is blue rite??? if im not mistaken...hahaha

Amir Izzat berkata...

@En iLhamtq. buat header? insyaAllah kalau sempat..sekarang nie tak sempat bang..tengok keadaan dulu ye..hehe... tunggu cuti.....

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMhaha...kita kan geng 94..semua kena biru...amacam? hehe...

hurm..kategori macho xda?? ayu ada lah..ayu ke? hahaha

Syeeda Sobbihi berkata...

cantiklah blog kamu..jeles! nak wat cantik2, tp tak pandai :(

Amir Izzat berkata...

@Kyuubitengok masa gak...hehehe... tq

cikgu isza berkata...

wah.. makin lama makin mantap!
amir memang kreatif!
amir memang kena jadi budak rajin sebab pipi amir gebuuu...
-jangan marah erk.. :)

Shaofie berkata...

haha. nice layout.
jom singgah blog pulak.

http://shaofie.blogspot.com

Anip™ berkata...

aku rase wane templte ni sesuai ar..menarik n sedap mata memandang..

Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

tengkorakemas berkata...

ini entri contest ke wei?dah siap makan ayam tu, hehe

p/s:find your passion..for your future

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??