Waah! Ramainya Blogger Baru.......

Wah! Jalan sana sini...semuanya meriah! Meriah dek blogger baru. Bak kata Ben,blogger baru nie entry dia fresh lagi. Ahaks.. Betul-betul.. Tak lah macam aku nie.. Mula-mula fresh..lepas itu jadi skema.. selepas itu jadi macam dulu.. Nak tahu tak..dulu blog aku nie tempat nak berjiwang je kerja.. Betol wa cakap lu...

Semakin hari semakin bertambah blogger baru..kan? Setiap saat,setiap detik pasti ada yang ingin membuat blog.



Baguslah semakin ramai blogger kat Malaysia ini. Tapi kan..Blogger kat Malaysia ini sedikit je. Kalau pergi blogwalking tue. Pasti akan jumpa orang yang sama. Jadi,berbaiklah kita dan saling tolong menolong. Awak tolong saya,saya tolong awak. Kan senang.


Dan..kalau ada sengketa..lupakan saja. Kepada blogger baru,tahniah kerna dah ada blog. Hehe! Aku pun masih blogger baru. Baru je 9 bulan berblogging. Baru kan..  


Tips untuk blogger baru.


1. Ikutlah gaya anda ketika menulis. Jangan duk ikut sangat tips blogger otai (sesetengah). Mengapa? Anda akan tahu nanti....


P/s: Jangan pula ada blogger otai marah kat aku.. Andai kau faham akan maksudnya.. Barulah engkau akan mengerti... Huhu

15 comments:

En iLham berkata...

aku pun blogger baru juga.hehe
banyak lagi yang belum tau
cara penulisan pun asyik berubah jer
huhu
lagi satu nak tanye header blog ni dah takde atau aku punye internet yang tak abes loading??

Amir Izzat berkata...

@En iLhamAmir pun sama gak..masih bru. oh bang..cara penulisan..ikut gaya kita pun bagus..kita tak tahu bahawa kita nie ada keistimewaan masing2..(ye ke?) ahaks.

hehe.. ooh..header itu mmg xda ..sbb huduh..buang ler..huhu

mzhany berkata...

amir,ramai je blogger baru...heheh hany pun tgh duk kenal kenal n bw ke rumah blogger baru nih, heheh sendiri pun masih kategori blogger baru...

Kyuubi berkata...

aku pun blogger baru gak. huhu

ikutlah acuan sendiri kalau nk blogging. x pyh nk ikut sgt tips2 org lain..huhu

just jadikan panduan ajelah :)

princeduyong berkata...

amir...lama tak jumpa bro...aku pun baru gak...kat mana bertapa sekarang..?

Afizz berkata...

lain blogger , lain cara penulisan dia.. Macam aku , aku suka letak *spoiler* kat dalam entri aku...Tapi aku tak heran pon ada ramai blogger baru sebab tiap-tiap hari ade je junior aku tanya kat aku macam mana nak buat blog....budak-budak zaman sekarang ni kan....

Azuan berkata...

penulisan mesti asli...baru best nak baca..hohoo

Mr. J pengeRindu berkata...

blogger baru gak :p

cikgu isza berkata...

ada juga blogger lama yang ubah gaya penulisannya seperti blogger lama yang lain..

masih tercari-cari lagi..

Anastasia Ann berkata...

hahaksss.. perghh keyword tak leh blah baju tido seksi tu.. mana mana amir pakai baju tido seksi kerr... ekekekek

Baguslah patah tumbuh hilang berganti.. kan kan kan

tengkorakemas berkata...

blogger baru tumpang lalu ye..:)

entah kenapa saya rasa semakin bertambah masa berblog, semakin saya rasa diri ini tidak cukup ilmu..perlu sentiasa cari ilmu baru..

(gila skema haha)

Nor Lyana berkata...

wslm..oh blogger baru tp alhamdulilah follower ckp ramai.. :)

iamnerves berkata...

amir...ko bagi point 1 tips je..
siap ade no. lagi..
wakaka

Syazwana berkata...

saye juga baru
hehehe

eh eh baru x dtg bape hari blog ni mcm laen la
xD

ardinihumaira berkata...

adik2 dni pun dah mula nak berblog :) hehe.... sekarang musim blog kan...

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??