Ada Lagi Tak Yang Nak Header Blog???? Tak Cantik Tapi Simple..Bagi Idea Amir Buat.

Bismillahirahmanirrahim..

Nak header simple tak? Korang bagi idea. Amir akan buat. Amacam? Jadi,korang pun puas hati sebab itu idea korang tapi Amir akan buat. Macam mana Amir buat? Macam itulah rupanya. Masih belajar.. Nak lihat contoh header simple yang sudah dibuat. Sila ke sini. Amir tahu ada yang terlepas semalam.

Caranya mudah sahaja.

1. Letak header Amir. (ikut gaya Ben sat..tapi bukan tiru.)
2. Buat entry
3. Nyatakan saiz header,bagitahu header macam mana korang nak. Ada gambar apa. Tulisan warna apa,background header warna apa(kalau tidak mahu transparent). Dan nyatakan apa sahaja yang kamu nak.
4. Khas untuk follower Amir.
5. Tinggalkan link entry ini.
6. Gambar cari sendiri dan hantarkan ke amirullizzat[at]gmail[dot]com.
7. Mestilah menepati kreteria header yang telah ditetapkan oleh SPRM. Haha.

Jangan terburu-buru buat entry nanti. Amir nak header yang akan dibuat ikut fantasi korang. Ikut korang nak. Cakap sahaja apa benda yang nak ada dalam header tue. Selagi ada kudrat ini,Amir akan berusaha membuat yang terbaik.. (barang free selalu kondem,tapi ini baik punyia beb! Haha).

Servis macam Pizza Hut! Amacam? 

Hanya dua orang sahaja yang terpilih. Terbuka hingga terpilihnya dua orang itu. Kalau nak lah....(merendah diri nie takut ada yang meluat..)... 

Nota: Nak buat header nie sebab Amir tetiba rajin nak mendesign.. Hajatnya nak design T-Shirt..Tapi terbantut la pulak.. Haha. Oh ya! Kalau ada yang meluat,maaflah ye abang kakak. Amir nak bantu diorang yg tak dak header je. Maaf sesangat kalau memang-memang meluat tahap kritikal la.Maaf ye..

8 comments:

a.samad jaafar berkata...

Kagum dengan sikap awak amir.. blogger yg beginilah yang patut dihargai.. saya baru buat header.. main hentam..asal ada.. kalau tak tentu saya yang pertama mintak khidmat amir.. apaapa pun t kasih atas offer yg menarik ni..

Amir Izzat berkata...

@a.samad jaafarhehe..terima kasih..sekadar membantu dan mengasah kemahiran. bru buat? ha,amir dah tgk.. cantik! hehe.. terima kasih sekali lagi..hehe.

Anip™ berkata...

header..ko rjin aku mls la~..sape yg dua org tu..cpt2..


Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

Fatiehah berkata...

Yes, amir buka lagi offer ni. mintak2 la terpilih. :)

ni link untuk entry:

http://fatiehah.blogspot.com/2010/11/nak-header-percuma-dari.html

payeen berkata...

inilah saat yg kunantikan.

link utk entry:

http://hatipayeen.blogspot.com/2010/11/nak-header-free-dari-pembebel-jalanan.html

tengs wat offer cmni. baik hati sungguh!

payeen berkata...

encik amir. ini entry yg betol.

segal kesulitan amat, amat dikesali (:
http://hatipayeen.blogspot.com/2010/11/nak-header-free-dari-pembebel-jalanan.html

adi fatah ~ berkata...

en.Amir.xingt nk post dekat sini..xtau la masih valid ke x..ini link kte ~

http://adifatah.blogspot.com/2011/07/nak-header-percuma-dari-aku-pembebel.html

alif berkata...

buad kan sy header

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??