Design: Love Is Pain


Tajuk: Love Is Pain
Software: Adobe Photoshop CS5.
Motif: Melawan perasan ketika bosan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kepada anda yang sudi menjengah blog saya. Jika berkesempatan, saya akan mengunjungi anda balik wahai blogger sekalian.

Baiklah. Di kala jiwa sedang bosan. Hati sedang terluka. Maka terhasilah ciptaan di atas. Sebenarnya gambar di atas adalah percubaan mengenal tools dalam Adobe Photoshop CS5.

Mengapa "no more love in my life"? Actually,"no more girls in my  life" (kecuali mak saya). Kalau saya tulis perkataan itu,pasti saya akan dihentam kaum wanita. Hehe.

Komen:

Apa komen anda? 

9 comments:

butterflyana berkata...

Hai betul2 putus cinta nampaknya?
hee

salam singgah.

makdara TERdiva berkata...

love is pain..

tp background kaler mcm x selari dgn motif perkataan PAIN tu..

kalau letak kaler purple ok kot..sbb purple tu menampakkkan kesedihan tu..
barulah dramatik..

tp itu pd pendapat MDT la..org lain mugkn pndangan yg berbeza

Amir Izzat berkata...

@butterflyanaputus setengah jalan..hehe.. terima kasih.

Amir Izzat berkata...

@makdara TERdivahehe..thanks makdara.. okeyh2.. letak kaler pink? haha..nk kata berduka x ar..

oh ya.warna ijau? salah lak letak..aduh2..

trima kasih.komen membina nie

Fakhrur Razi berkata berkata...

pain without love - three day grace
hahaha ;P

Shahrin Oppa berkata...

wow..jiwa kacau btoi amir nih..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

fuyooo! shantek wooo...! hehehe! ;)

Amir Izzat berkata...

@Fakhrur Razi berkatahenen... grace?

tengkorakemas berkata...

hehe jiwang nampak..hm kalau buat bentuk poster lagi okay kot, pandangan akula :)

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??