Header Made From Hati.. Cik Payeen!

Header 1
Header 2
Header 3
Header 4 
Jeng! Jeng! Jeng! Cik Payeen oh Cik Payeen..Nah! Sila lah ambil header buatanku yang tidak seberapa ini...Tak cantik tapi  boleh la kalau nak letak dalam blog tue..Hehe.

Pasal panda tue..Amir keliru habis laa.. Haha.. Mungkin itu kot.. Cubalah pilih yang mana satu terbaik dan tercantik..Itu pilihan cik Payeen namun ini lah yang termampu Amir buat..Hehe..

Oh ya! Gambar cik Payeen yang besar tue..tak clear sangat..Jadi,Amir cuba try yang satu lagi. Buat dua-dua lah senang so cik Payeen tahu mana lagi cun. Setakat ini sajalah. Terima kasih kerana berani menerima header dari Amir. Haha.


Oh ya! Jom terjah cik Payeen yang cun nie..Hehe

Psst...: Siapa yang suruh Amir buat header untuknya? Murah sahaja. RM10 ke bawah. Amacam?

9 comments:

Mr. J berkata...

cool. cun. aku rasa aku ada project lah utk amir.. hehe.nanti2 aku contact .

Amir Izzat berkata...

@Mr. Jhaha..tq..projek? projek apa Mr J? cepat kasi tau...haha

Anip™ berkata...

semart dowh header ko buat nie..~

5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

zati berkata...

canteknyeee, macam nak buat, teserlah bakat macam aiz (seorang designer blogger)

kalau nak buat, macam mane tentang pembayaran and all bout details?? =.=

tengkorakemas berkata...

wow..semakin improve hehe aku suka yg dua dari bwh tu, nice :)

ni yg buat tgnku gatal nak design poster hehee..

AiN Z berkata...

wahhh amir pandai nya buat header.. kakak tu pun comel sangat..

payeen berkata...

wahhhhhhhhh... encik amirr. terharu nih.. cm nak nanges. sume comel kot!!!!
+_+ heee. tenkiu tenkiu tenkiu.

:) senyum sampai telinge ni.... :)

payeen berkata...

encik amir, jom klik sini http://hatipayeen.blogspot.com/2010/11/header-ku-sayang.html

(:

teddyuna berkata...

wa. amir.. mmng ermurah hati la..;) murah je letak harga header...

;D

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??