Gambar Nabil Raja Lawak Bercium Dengan Qasha Tidak Benar| Itu Fitnah Semata-Mata!

Jeng..jeng..berita hangat nie..Hangat lagi ke? Hangat la kot..hangat hangat tahi ayam..Nie ha nak cakap..Pernah dengar tak cerita nie?? Alaa..yang korang duk kutuk Nabil Raja Lawak nie budak jahat la..Budak tak kenang budi lah... Budak tak ingat hukum agama la..Bila dah femes jadi gini la..Bla..bla..bla..Macam macam la korang kutuk...(aik..terasa ke??)..Kutuk belakang boleh la.. Kalau doakan tak pe gak..Nie kutuk je lebih..Opss! Aku lak yang terasa.


Gambar nie kan? Tak pe..tak pe..Korang tuduh gak dia.. Baiklah..Korang pi baca kat blog Mr J.. Ini linknya.. (klik)

Ok..Lepas korang baca kat blog Mr J..Korang datang sini..dan komen..Itu la..duk sangat percaya benda macam nie..Hey kawan..benda yang disiarkan sesetengah media bukan boleh caya.. Ada sesetengah blogger itu pulak..Percaya terus.. Aduhai...Fitnah kan? kan???

Jadi,kalau la dapat cerita macam gini..toksah la nak update sebab nak trafik..saham akhirat pun dapat..Aku sebenarnya tak tahu gambar Nabil raja lawka nie betul ke tidak..sebab itu la aku tak mahu 'campur tangan'.  Nanti aku yang sebar fitnah..

Oh ya..siapa yang dah kutuk Nabil...pi mintak maaf..Ada bran? Saham akhirat dapat gak..pi mana? Neraka kot..Wallahualam..Neraka dan syurga itu milik Allah..aku tak mahu kata apaaa...Layaaaaaaaaaaaaaan.

13 comments:

Anip™ berkata...

huh!..selamat aku x buat entry mcm tu~..huhu

Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

wan muhamad berkata...

salam terjah lagi.. kalau gambar nie susah skit nak percaya sbb bleh edit2 hehe ,yg dah tersasul ckp bkn2 tu cepat2 mohon maaf yew

cikgu isza berkata...

yang kes terbaru ni amir?
kalau tak kerana orang update sana-sini tak ramai yang tahu tapi bila ramai menyebarkan.. akak pula tak tahu nak kata apa..

bila manusia lupa saham akhirat..

yut berkata...

hahahahaha..takut plak nak buat entry yang kontroversi..hehehehe..apa pun singgah la blog aku bro.. http://aku-sayuti.blogspot.com dan fan fb http://www.facebook.com/pages/Blog-yut/165196373499733?v=wall aku dah like fan fb ko..

Jejaka Terhangat berkata...

kalo kita tak amik tau psl artis2 ni..bnda2 camni pon kita dpt elakkan..tp manusia skrg, artis gak yg dijadikan bualan, punca nak naikkan trafik..busan sungguh..

anggap je artis2 tu sume sbg badut yg hiburkan kita kat kaca tv..lepas dah abes rancangan, tutup tv..

ni tak..kat surat khabar pon muka tgh psl hiburan, sibuk2 media angkat2 artis..motif?

hans berkata...

hahaha
nasib aku xkata apa2 yang lebih kepada tuduhan
hohoho

P/S : Sayang Apa Macam Nih? Budak - Budak Pun Belum Tentu Kau Boleh Tipulah Pakcik!!

Aretikz berkata...

Dats y kena selidiki kebenaran.. kita tak tahu tak boleh nak tuduh2.. ni masyarakat trus jtuhkan hkuman sewenangnya.. kalau btul bukn.. syukur.. kalu iya tp xngaku.. terpulang.. kita cuma boleh menasihati.. mngambil iktibar.. dari mengumpat malah mengaibkan lagi lah dilarang.. huhu..

Matika Love 131020 berkata...

habis laaaaa kau nabil...jawab2...

caprianne berkata...

ahha....zaman sekarang dah moden...pape pun boleh buat...

Cik Kamoo berkata...

mcm x percaya! nk komen lebih2 pun Hanya Allah yg tahu kan...tul gak awk ckp...nti dikata sebarkan fitnah plaks kan.

Diam lebih baik rasanya!!

hans berkata...

selamat hari raya aidiladha

P/S : Gua Rasa Bangga Jadi Pengambil Daging Terakhir Tadi..Muahahahaha!

Afizz berkata...

Aku pon tak hingin nak buat entri macam nih..

* kau kena tag : http://memoriseorangmuda.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-daripada-melromeocom.html

wanzi berkata...

sekarang macam ok pulak nabil ni, cam takde apa2

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??