Tak Ada Idea Nak Update Blog..

13 comments:

DKosongLapan berkata...

haaa....kate takde idea Amir...tu bulih je ceghite pasei Edit blog tuuu...ape lagi ...tambah lagi le ceghite pasei edit blog tu.....

tengkorakemas berkata...

idea kadang datang tanpa diundang, sembunyi bila dicari hehe

fahrin ahmad berkata...

weh kawe nok suruh demo masuk blog kawe pahtu ejah edit bui hujung header tu selari nga widget bowoh..

nak expand menu tu xpo jgk..

iEra NaDiRa berkata...

@DKosongLapan

Berapa lama masa yg bro ambil utk edit blog ek?

Amir Izzat berkata...

@DKosongLapan..haha..itu xsengaja..malas nak cerita pasal tue..bahaya..eheh

Amir Izzat berkata...

@tengkorakemas..wah! cantik ayat..hehe..betul tue..tp bila ada idea..susah pulak hendak kembangkannya..hehe

Amir Izzat berkata...

@fahrin ahmad..bereh2....

Amir Izzat berkata...

@iEra NaDiRa..ehem2.. awak tanya saya ke??? kalau cepat sy edit dalam satu hari je.. kalau lambat dalam masa dua hari atau 3 hari dah siap sekali dgn header dan semua benda lah...npe??? hehe

iEra NaDiRa berkata...

sory.. ter-reply comment dekat DKosongLapan. Hehe.

Saja tanya.. sebab saya kalau edit blog termasuk header, body, sidebar and footer, mau makan sampai 10 jam. Kadang2 lebih. =__=

Amir Izzat berkata...

@iEra NaDiRa..wah! kira cepat gak ar tue.sebenarnya edit body memang cepat cuma nak kena buat header yg cun tu kena la lama sikit..baru puas hati. kan? hehe..

p/s: best gak edit blog ni dpt belajar coding2..kan? hehe

iEra NaDiRa berkata...

@Amir Izzat

yeke.. heheh. Saya rasa 10 jam tu sangaaatt lah lama. =__=

Header yg cun ialah header yg simple. Tapi se-simple mcm mana pun, kalau idea tak dtg takleh gak.

Bro cedok idea nak edit header segala benda tu kat mana? Haha banyak tanya pulak. ;P

Amir Izzat berkata...

@iEra NaDiRa.. 10 jam? lama gak..haha..tp sekali semua la? bg sy. harini buat body. malam tue buat header n segala bagai.kira sehari lah.

hurm, cedok idea kt mana? sebenarnya gini, bila kta tgk header blog org..kita rasa nak gak header mcm tue...jd, idea sy dtg dri apa yg sy lihat..header org..blog org... hasil grafik blog yg best-best..cuma la cari kat google.. grafik designer.. banyak..

tp kan..kadang2 xda langsung idea..hahha...

kdg2..idea itu keluar sendiri apabila kita asyik termenung depan laptop sebab xdak idea..faham x? hehe...

p/s: blog awk cun bah.

Pejuang Kesenian Extreme berkata...

Tulis macam ni..Ini pun idea ma..
ramai org komen..tengok..hehe

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??