Header Terbaru Amir Izzat..Ada Tengkorak Laah

Amir Izzat

Assalamualaikum.

Terima kasih la kat korang wahai pembaca sekalian yang sudi menjengah kat blog aku yang hina dina ini lagi hodoh serta tidak kekuatan yang akan membuatkan korang muntah bila membaca serta kebosanan yang teramat sangat sampai boleh pengsan lalu dihantar ke hospital untuk rawatan selanjutnya maka datanglah aku untuk menjenguk kamu. Lalu berkata "hish! Kau ni menyusahkan aku je. Awat pengsan masa baca blog aku... " Hahaha! (sila baca tanpa henti)

Ok! Ok! Nak cerita pasal header baru aku. Ada nampak tak? Amacam? Cantik tak? Kalau cantik, sila jeles. Hahaha! Kalau tak cantik dan cool sila kutuk. Hehehe!


Maka,jadi beginilah rupa blog aku. Hehe! Footer blog pun ada sekali tau... Apa kata korang? Okay ke tak? Hehe!


19 comments:

Zairie Husin berkata...

ok la.. header gempak.. cuma bagi zairie kalau ada menu tab kat header tu lagi memudahkan reader nak ke mana2 kategori... lagi 1, warna oren macam terang sangat la.. kalau warna oren tu warna itam and warna itam kat background tu warna putih (kira itam putih la) rasanya lagi blog izzat nampak kemas..

just pandangan zairie ye.. papepun, header terbaik !!! :D

fatin sh berkata...

smartt ahh header ngan footer . haih . jeless iiii ~ ahaha .:)

emieysandra berkata...

giles comel lah blog ni skg..
rjinnyer die..:D

m.E.e.N berkata...

semartt ! :D

miss ANGIN berkata...

ryrinnAZMAN . heyy . cantik cantik .

da follow blog u :)

Hanim Mahali berkata...

unik....

payeen berkata...

sangat cantik

payeen jeles ni encik amir

cikgu isza berkata...

sila jeles?
akak memang jelessss..(sila baca tanpa henti juga)

ezhan_artwork berkata...

nice2. baru nmpak otai skit ada tengkorar. warna blog nimemingatkan ezhan pada blog biskoot la. hihi

Hasrol Nizam berkata...

seriously semart. aku suka bahagian komen.. bg putih tu kat komen tu bagus..nampak lain dari bahagian post. :D

kaizen shinobi berkata...

misi mencari identiti? hohoho nice2.. ahaks~

AMOI KUSUT berkata...

kacak gila blog ni.
sungguh menarik!

tengkorakemas berkata...

aku suka yg dalam kiub ais tu..:D

hehe..tengkorak tu melambangkan jiwa 'lanun' dalam diri ko..suka dvd pirate kan? :P

AISHA INANI berkata...

smart amir!
seryes smart!!
mcam aper yang dlm spongebob tuh, squitwerd. tak reti eja!! hahaha.

►AdamXis◄ berkata...

assalam...smart arr design kat sini...kemas jer.jelos2.nak buat jugaklaa nnt...xde masa jer lagi...

Wan Gerrard berkata...

sangat kemas bro..best2 ^_^


Lagi Chelsea Vs Liverpool

::wan fadhilah:: berkata...

chantek!

iEra NaDiRa berkata...

smart la.. =D

Ada tengkorak pulak. Tapi setuju dengan bro Zairie, warna oren terang sangat. Try letak kaler pink ke...... =P

akubiomed berkata...

@Zairie Husin Perasan juga MENU tidak ada pada header tidak dapat nak jump mana artikel yang menarik

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??