Rasa malas je nak berblog..Minggu depan exam..tension weyh....

Aku rasa aku nak berhenti berblog lah...Entah ngape...tak syok berblog nie.. Eh! Tak mahu berhenti berblog..cuma aku nak berhenti dari mengikut kehendak entri di pasaran...Blog aku sukati aku ar..Aku nak buat apa kan....

Jadi,di saat ini....ini sahajalah yang aku nak cakap....Ahaks

Bosannya saat ini... 

"Argh! Meme bose tahap nok mapuh doh ni.." gilo palo.

Sometimes i feel give up with my blog..Sometimes i enjoyed it..Entah la..Perasaan ini berubah-berubah..Maybe aku ini jenis yang malas menaip. That's why mood untuk berblog itu kadang-kadang ke laut. Haha.

Korang juga seorang blogger? Mesti korang pernah rasa apa yang aku rasa? Give up and frustrated. With what? Entah laaa...

Actuallt,next week i have exams...Final exams... or peperiksaan akhir tahun. Very important.  I want challenge the best student form4 in my school but.. i think thats just a dream laa.. Haha..Berangan je lebih...

Aik,apsal speaking nie? Dah la broken? Hurm..broken ka? I dont think so.. Okay kan? Just im sure with my grammar.. Haha.. And also with my pronounce.. (salah eja tak?)

Okay lah..time already gone..(erk?) So,i have to dengar lagu..Layan jiwang sekali...Hehe.. Sambil layan jiwang sambil mengenang nasib diri yang tak ada aweks. Toink2..

Argh! Susah hidup berseorangan ini.. Okay lah... farewell..... Hehe

12 comments:

known as shed cepet berkata...

pernah jugak rase perasaan tu..
sabar ye..chayok2 for the exam

Nur Mudrikah berkata...

makin nak exam, makin byk idea mencurah2..haha
makinrajin tangan ni menekan2..hehe

kaizen shinobi berkata...

relek je bro~ hahaha aq start exam sabtu ni haa~ hahaha

gud luck~ ngeh3

wan muhamad berkata...

whether it is us .. I want freedom..sabar jelah yew belajar peluang hanya ada sekali..lepas tu bebas la..gud luck for exam

PinQib berkata...

good luck exam. me too exam

Sharinginfoz berkata...

alamak exam, takutnya

Misz Nuriz berkata...

soba boh... =)

iamnerves berkata...

haha...chill bai..
gudluck exam..

tengkorakemas berkata...

pasal blog tu, tiap blogger kena cari bagaimana tingkatkan momentum blognya,

tapi aku nak cakap sikit pasal challenge best student..jgn cepat mengalah, tak salah pun ko berangan tapi kena usaha jadikan impian tu kenyataan, tak salah ko target tinggi asalkan ko usaha, paling kurang ko akan dapat bawah sikit dari target tinggi ko tu, yela, kadang2 org cakap, apa yg kita harapkan tak semestinya dapat,

jadi ko target paling terbaik, paling kurg dapat terbaik, faham maksud aku?

tapi jgn sekadar berangan je XD

AiN Z berkata...

tau takpe.. mmg sakit kepala ni.. time final selalu gini..

nazeta berkata...

All the best for your exam.. Kalau yakin boleh mesti boleh :)

My MiRa berkata...

caiyok!!!!!!

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??