I Dah Ubah Template Blog I.. No Pink...But Yellow.. Euuww....

Hye Guys... 

Malam tadi i rasa bosan la dengan blog i yang warna pink nie... Header pun nampak huduh semacam je. Thats why i tukar warna dan header blog i. I nak yang simple-simple. Tidak lah memeningkan kepala i yang berserabut dengan wayar-wayar nie..

U alls pernah tengok blog i warna pink? Tersangatlah gedik i nie kan.. Dah la i nie lelaki..ada ke patut blog warna pink? Macam NYAH la kan.. Euuwww! I bukan nyah ye.. I masih lelaki sejati.. Tidak percaya..Meh i tunjuk kat u alls buktinya..

Aik! U alls nak tengok ke? Ternyata u alls nie otak kuning. Ahaks. Ops! Sorry.. Hey,i nak tanya nie.. Cun tak blog i. Malas lah i nak letak gambar disini...U alls boleh tengok ngan biji mata u alss sendiri. kan?

Sila la kutuk blog i hina dina ni. I merendah diri je. Kalau i bermegah diri. Nanti ada NYAH yang tak suka. Tak mahu lah i ada musuh. Ahaks.

Apa komen u alls? Ok dah ke?  Warna yellow..Kemas kan? Header pun simple.. Tagline baru nyaaah...

"Akan ku membebel sampai termuntah..." siap la u alls dengar bebelan i. Oh ya! Background i je pink..Yang lain tidak ada unsur pink.

I malas nak guna warna pink nie..nanti ada girls cakap i tiru blog diorang. Nanti,wujudlah pulak " Kami Anti Lelaki Pinky" Naya i... Haha!

Baiklah...I dah rasa bersemangat nak membebel nie..I ada banyak benda nak bebel.. Terpulang kepada u alls je nak dengar bebebalan i nie..Kalau kasi pedas,takut ada yang marah.

Baiklah..Sudah lebih-lebih plak i nie...Gedik kan? Ok lah nyaaah... Yang penting u alls komen  my blog. Orait????

Nota: Whats wrong wif me????????????????? Argh!

13 comments:

PinQib berkata...

i like pink more, hehe. yellow da oke dahh ^^

PinQib berkata...

i like pink more, hehe. yellow da oke dahh ^^

MOH KEMBARA berkata...

Salam Adik Amir, ni ketama kali ziarah, pe kabor? Pertama kali dh nampok kuning. Dulu pink ya? Slalu org associate pink dgn pompuan but what the hell, color is color. Blog akak pun baru upgrade, dgn bantuan students. Bagus ada students yg celik IT dan design nih. Moh sudi singgah blog kembara akak. I follow U, U follow me. Eh ada tak ruang follow kat sini?

Azman Roslan berkata...

boleh tahan gak la templat baru ni, heheh...

cikgu isza berkata...

sedikit silau lah dik..

Mr. J pengeRindu berkata...

... kami anti lelaki pinky.. hehehe.

tengkorakemas berkata...

XD

aku cuma ada satu je nak ckp, lupa satu teknik yg paling senang buat masking photoshop, 'create clipping mask' ko tryla explore kat layer k

p/s:aku ada tag ko lagi, tapi si Afizz pun dah tag ko, so aku just nak bgtau je haha

♥CIK SHA♥ berkata...

kuning dengan pink memang ngam..hehe..

header simple..but nice..wat sendiri eh??good2..mantapkan skill pakai photoshop..^_^

wan muhamad berkata...

amir dah tukar templat saya pun tukar juga la ,tpi colour dia jew huhu sensitif plak dgr amir cherita pink2 nie ...dah makin kemas blog amir ^_^

Kie-yu berkata...

weewit
da mcm dtg istana raja u ols!
hehe :)

AnWaRnAiM berkata...

jnji ko bahagia..hehe

TERATAK RAHSIA PERINDU berkata...

cantik design blog u..
i nk wat...tp x kreatif la..huhhhu
tp..nape xde tempat nk follow eyk..huhuuh

TERATAK RAHSIA PERINDU berkata...

cantek blog u!!
nk jagk mcm nie..tp i x kreatif...huhuhhuh

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??