Sila Komen Banner Ini.. Okay Ke Tidak? Plizz.......


Hari tue cikgu suruh buat banner.. Sebenarnya aku pun kurang jelas banner pasal apa..Pasal benda nie kot..Jadi,aku cuba buat ikut imaginasi aku.. Gambar cilok dari Google... Cuba lihat...

Yang nie kureng kot.. 
Aku rasa yang nie cantik di mataku...
Macam mana brader? Ada harapan nak memang anugerah tak? Ahaks.. Okey ke tidak? Banner nie baru je testing... Sila la beri pandangan anda..Terutamanya yang dah lama berjinak dengan Adobe Photoshop..Aku nie baru saja nak menceburi bidang design..tetapi ikut imaginasi sendiri lah.

Sebenarnya banyak lagi yang perlu dipelajari..Memang pening habis..Namun,aku akan luangkan masa untuk mempelajarinya..Hehe! Sejak kebelangan ini,jiwa aku minat betul dengan photorgraphy dan mendesign design nie... Hajat nie hati nak sambung minat ini dekat  Universiti lah...

Baiklah..Panjang pula bebelan padahal nak mintak tolong kutuk komen je.. Jangan segan-segan bagi pendapat....

Kalau rasa design ini bagus dan kemas.. Silalah buat tempahan.. RM50. Harga boleh runding lagi.. Amacam? Mesti korang jawap cekik darah...Kih3

9 comments:

Afizz berkata...

yang no.2 tu yang paling smart..:)

Amir Izzat berkata...

ye ek? thanks bro..hehe.. :)

a i d a ; berkata...

saya tak reti edit2 ni. tp saya rse no 2 lg sesuai =)

nuriz berkata...

no 2 tu ok sebab nampak jelas tulisan kursus tu yg no 1 tu tak berapa nmpak sebab warna putih, kalau tulisan tak memanjang ke bawah lagi ok , org senang baca

ardinihumaira berkata...

dni rasa yang no 2 juga :D

a.samad jaafar berkata...

saya pun pilih yg ke2..

Amir Izzat berkata...

@a i d a ;okeyh.thanks

Amir Izzat berkata...

@nurizamir pun rasa mcm tue gak..hehe..thanks kak..

tengkorakemas berkata...

Aku pun rasa no 2, tapi mybe ko boleh letak kotak tu kat tepi, utk cover perbezaan warna bju chef tu dgn gmbr bwh..sekadar pandangan akula hehe

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??