Apabila Buffered Earning Menjadi Metered,Datanglah Pula Buffered Earnings Yang Baru




24Buffered earning? Siapa tidak mahu kan? Semua orang mahu kerana dengan adanya buffered earning ini. Senang sedikit lah income nak masuk sebab kita hanya mencari trafik dan tidak bergantung kepada iklan klik seperti biasa.




Apa yang hendak saya ceritakan di sini ialah kebaikkan Nuffnang ini atau kemurahan hati pihak Nuffnang. Saya pun hairan kenapa pihak Nuffnang begitu bermurah hati. Begini,2 hari yang lepas. Buffered earning saya telah menjadi metered. Keesokannya pula,saya dapat buffered eaning yang baru iaitu Digi Minus LR.

Setiap kali buffered menjadi metered. Saya akan dapat yang baru..buffered yang baru. Entah mengapa. Sejak cashout kali pertama,rejeki dari Nuffnang semakin bertambah. Percaya atau tidak,kesemua buffered earning kat atas itu saya dapat dalam masa dua bulan lebih. Hebat bukan?

Teruja? Saya pun teruja. Baiklah. Sedikit tips untuk anda.

1. Selalulah update survey di Nuffnang. Jangan tanya kenapa.

2. Maintainkanlah trafik. Nescaya syarikat yang hendak mengiklankan iklan mereka akan memilih blog anda.

3. Selalulah join Nuffnang punya contest. Tetapi saya tidak pernah join..Tak sempat. Hehe.

Itu sahajalah. Sebenarnya tiada tips yang khusus untuk dapat buffered eanings. Sebab pihak Nuffnang ada cakap...

"Setiap blogger pasti akan dapat buffered earning.."

Jadi,bersabarlah...

Nota: Tak sabar nak cashout..tunggu tiga buffered earning kat atas itu menjadi metered. Hehe!

11 comments:

kaizen shinobi berkata...

jap2....

ko dah bukak akaun kan? har har har

tehr berkata...

wah
patut le ko senyum panjang je, amir
nanti bila dah dapat duit tu, bagi tau... kita gi makan, ko belanja!
hahaha

ardinihumaira berkata...

dni jarang update survey sebab blur nak tulis apa.. last2 resubmit je ;p

DKosongLapan berkata...

Tahniah Amir...... tunggu nak dapat BE macam mike....tak meghase lagi nii

cikgu isza berkata...

akak pula lama dah rasa.. huhuhu..
bagilah akak satu..
sob2

tengkorakemas berkata...

wah, murah rezeki ko :) teruskan usaha!

suamihanyisterizuki berkata...

waaaa beshnye ami...ummm ok berpegang kata nuffnang, setiap org akn dpt be tuh...baek hany sabar ;)

AnWaRnAiM berkata...

perhhh...kaya gile ni...gerunn~ huhu

nuriz berkata...

mantoop mantopp hehehe... tip yg bagus

Anastasia Ann berkata...

wah wahhhhh tunggu be masuk pun susah, trafik tak mantap katakan... :(

Ajarlah cik adik ann ni... pelissssssssssssssssssssssssssssss!

Jayyyrul berkata...

aku ckit jer buffered earning,... Tp ok ler asal dapat,.. Hehe,.. Sbbnya blog aku blom banyak traffik lagi,.. Beseler blog baru,.. Singgah2lh ke blog sye ok,.. www.jaerul.co.cc

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??