Jom Kita Ramas Mesra Dengan Blogger Keyrill Eduardo Willeyhem

Hai! Bertemu lagi dengan Amir Izzat di blog Pembebel Jalanan. Terima kasih kerana sudi menyinggah atau tersesat masuk di blog ini. InsyaAllah...setiap hasil tulisan akan dimantapkan setiap hari dengan sedaya upaya supaya korang(pembaca) tidak rasa mengantuk ketika membacanya.

Baiklah.. Kali ini aku nak mempernalkan dengan korang seorang blogger yang baru. Siapa namanya? Keyrill Eduardo Willeyhem.

Korang tahu tak macam mana Keyrill ini boleh terjebak ke kancah blogging? Ha..Sebenarnya aku yang paksa dia. Ahaks. Amacam? Jahat tak aku? Ya la kan..Kalau tidak dipaksa,dia pasti tidak mahu.


" Amir..best jugak berblogging nie..." ucap Keyrill padaku satu ketika dulu.

Lihat..Sekarang dia dah enjoy berblogging. Nikmat berblogging senikmat malam pertama sudah dirasainya.. Jadi,buat apa berpatah balik.

Keyrill...kadang-kadang dia selalu patah hati dengan blog nie.. Tapi aku cakap. Kau kena sabar..Nanti kau akan dapat hasilnya.. Keyrill nie jugak rakan sekelas aku... Memang gila lah... Nak tahu tak....

Bila dalam kelas....

" Apa khabar bro... macam mana blog ? Ok tak?" tanya ku...

" Okay je..kau ajar la aku...bla..bla..bla..."

Haha..memang perbualan seharian lah pasal blog..

Ingat lagi aku...

"Amir...Tengkorak Emas bagi aku award la..kau ada terima gak kan?" tanya Keyrill..

" Ha,ada..kau tak tahu..Tengkorak Emas itu baik,friendly...bla..bla..." puji ku...

Baiklah..Jom kita pi ramas Keyrill Eduardo Willeyhem habis habisan... Kenali seorang blogger melalui hatinya..erk?

Nota: Kan bagus kalau semua orang dalam kelas aku ada blog..Haha! Mimpilah...


9 comments:

tengkorakemas berkata...

hehe sempat juga nama aku keluar ye :) nanti kalau aku ke si nun memang aku nak jumpa korg berdua ni..insyaAllah

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

mana yang tertulis nama si bro tengkorakemas tu ko tak tulis?? hehehehhe....

Amir Izzat berkata...

@tengkorakemashehe..hari2 kami ckp pasal kau bila boring....

hurm..insyaAllah..kita akan jumpa..kalau dapat.. kalau ak masih berada di kuching tahun hadapan..kalau tak kita jmpa kt selangor..hehe

nas berkata...

pergh... keyrill kene puji laa...ehehhehee
erk... camne kite nak ramas mesra ngan dia? leh bagi cadangan? ekeke :P

latest entri:

pengertian sebenar seksi

tengkorakemas berkata...

@ Amir Izzat

terima kasih wei ingat aku :D

macam mana pula ko boleh takde?

p/s:ym aku pescmax, aku dah add ko

tehr berkata...

ewah2 amir
tau2 je nikmat malam pertama ya? :)

cikgu kamu baca blog ni, amir!
hahaha

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : hahahaa...jgn mcm tu! ;P

Anastasia Ann berkata...

ouh amir jadi tukang hasut yeeerrrrrrrrrrrr! haha

Afizz berkata...

Alamak , 'Abang' Keyrill ni tingkatan 4 macam kau dengan aku ke Amir?

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??