Jom Ke Blog AMir Dah Lihatlah PerbezaaNnya..

Yeay! Gumbiranya dalam hati..kalau beristeri dua...blog dah cantik.. Jeng..jeng..jeng... Meh la selongkar blog AMir nie. Korang ada lihat tak perbezaaannya? Apa yang berbeza? Sudah tentulah template,kan? Yang pastinya tuan empunya nie masih sama,smart dan hencem..hehe...Bukan hendak berbangga diri..tapi kenyataan.. Korang pun hencem(perempuan)..dan cantik (lelaki).

 Haa..dah lihat perbezaannya? Meh komen.. korang rasa apa lagi yang kurang. Cuba la bagi komen sikit. Dah banyak blog AMir terjah nak dapat tips tau.tapi korang tak nak komen. Komen la sikit. Tak pa la kalau tak nak komen. Korang kritik pulak. Amacam? Kritik habis-habisan. AMir tak kesah. Dah lama AMir tunggu kritikan yang pedas-pedas.. FUH! Mesti sedap...

Okay. Dulu Amir pakai template nih..


Selepas tue..AMir rasa tak Cun laa.. Tukar la ke template nie pulak.tapi template nie sengal! Tak menjadi.. lepas tue,jelajah la gugel..


Then jumpa template kat bawah nie.. Paling cantik dan sudah lama dicari..akhirnya jumpa juga.


Haa.! template nie paling best! tapi AMir tak pandai nak adjust kat home tue..susah2..... apapun..AMir menanti komen korang. Boleh ke tak komen nieh?? Nanti AMir belanja makan teh tarik..minum roti canai.. order sekarang tau nie.. ''MAMAT! TEH TARIK 10..KASI KURANG GULA...LEBIHKAN SENYUMAN SIKIT MAA...'' OKEYH! dah.... ehehe..... kritik ye...

3 comments:

Nisaeciz berkata...

huh! i like okey. sangat menarik. suka la yang bahagian nama & huraian tu. cm kemas je. yg home, cuba lagi k. msti dpt buat punya. silap2 nti dpt bikin template sdri. saya dlm proses la nii. heheh

Amir Izzat berkata...

waah..thanks-thanks..kembang idung jap... yang home tue susah nak buat..len kali lah cuba.. btw, thx 4 komen-komen.. hehe

Armyrule berkata...

temp ni meme besh sgt amir...temp kito samo..huhuhuhu

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??