Aku Benci Minah Gedik..

Sebelum aku melelapkan mata...aku nak luahkan sedikit isi hati aku yang tidak puas hati dengan MINAH-MINAH YANG GEDIK... GELI I.... Korang nak tahu tak napa aku benci minah gedik? Sebab...minah memang gedik... oh ya..minah tue bermakna perempuan..kot! Aku tak suka la perempuan yang berpura-pura..gatal semacam je... rasa nak MUNTAH!

Perempuan nie pun satu(bukan suma)... Nape korang nak berlakuan gedik ha? Bak kata orang kelantan. ''KELEYA!''... Urang Sarawak madah... "KENJA'' OR '''NGEGEH'' AND ''BUJAT''! Aku tak suka la perempuan macam nie.. tak menunjukkan sifat perempuan yang sebenar...

Aku tahu yang perempuan nie ketandusan idea nak ''MENDEKATI'' lelaki...tapi tak payah lah OVER sangat... aku memang pantang ngan perempuan camnie.. Meluat... Dah la buat-buat manja.. Ee...tolonglah beb.... gua tak sanggup tengok muka lu yg...yang ''HUDUH'' semacam.....

Kebanyakan perempuan yang aku jumpa semuanya berlakuan begini... entah apa nak jadi la dengan diorang nieh... harap-harap adik aku tak macam nie... Kalau macam nie... Ha.... saksikanlah akibatnya.... tapii.... saya ABANG YANG BAIK... TAK MEN CARA KASAR.... hehe... Moral of the story... JADI DIRI ANDA YANG SEBENAR!

10 comments:

cikgadis berkata...

hoho...cool~
sbr2...

P/s; siap ada rule... like this!

FUZY berkata...

bolayan aje kalu dah xsuke....menggedixs sgt....hihihi

Amir Izzat berkata...

cik gadis... ok...thanks!

Kak Fuzy... bolayan? erm..,mmg xlayan pun..tp mash gak nk dekat.. ee...xtau dah nk wat pe lg...

kenwooi berkata...

means bitchy girls? =P

Nisaeciz berkata...

haishhh. saya begitu jua weyhhh! kalo saya buat2 gedik, saya akan digelakkan oleh kawan2. sbb, saya ni ganas kot. huahua. tapi tatau ke depa, saya sgt besopan santun. miahaha


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = apa je yang anda nak komen

aienzunnur berkata...

izzat, ore kelate kata gelenya bukan kelenya..

hehe..im kelantanase..

sophie berkata...

mcm mne org tu diconsider gedik bg amir?

irahehe berkata...

singgh sinie jap..
walaupon aku pempuan tapi aku sendiri xsuke ngn pempuan gedik..heh,annoying gile...

=)

CintaNajihah berkata...

klo die memang gedix camne? pena knl ngan sum1 memang gedix n manje, bukan dpn laki jer, tp ngn pompn pown same.. memang perangai die cm2.. so?

Amir Izzat berkata...

thanks all... erm..,gedik tue macam gatal la.. terhengah2..mintak perhatian...

kalau dia gedik... nak wat cmne lg..redha saje la...

ain..ops! maaf..tersalah taip.. sy pun ore kelate..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??