Sinopsis Cerekarama Cinta Buta TV3

Pada 8 Januari ini, jam 10 malam. Kita akan disajikan dengan cerekarama Cinta Buta. Aku tengok dia punya trailer Cinta Buta ini nampak macam menarik. Hehe! Memang menarik lah! Tak rugi tau! Kalau korang rasa nak tengok trailer(iklan la) dia. Boleh ke sini. Tapiii...kena ada akaun facebook.

Baiklah. Jom kita baca Sinopsis Cerekarama Cinta Buta

CINTA BUTA mengisahkan seorang gadis bertubuh saiz XXL yang bekerja sebagai tukang masak di sebuah restoran mewah di Kuala Lumpur. Farah Diba sering dipandang sinis oleh masyarakat. Semuanya berubah selepas pertemuan Farah Diba dengan seorang peguam, Ahmad Dhani. Dhani menggemari makanan masakan Farah Diba, pun begitu Dhani tidak dapat melihat Farah Diba kerana cacat penglihatan. Suatu hari, Dhani berhasrat untuk menjalankan pembedahan Stem Cell Treatment untuk memulihkan penglihatannya. Apakah yang bakal berlaku seterusnya?

Senarai Pelakon Cinta Buta.

Suhaida, Fikri Bakar, Syanie, Amanda Misbun, Hairie Othman, Abby Abadi.

***

Jeng..Jeng..Jeng! Amacam? Berdebar kan? Apa agaknya reaksi Dhani selepas dapat melihat Farah Diba? Fuh! Mahu terkojutnya. Entah ar. Orang gemuk ke orang kurus ke..Sama je. Yang penting hati..kan? kan? Haha! Walaubagaimanapun, cerekarama Cinta Buta ini harus ditonton.. 

Bila ye? La,dah lupa ke? 8 Januari..jam 10 malam. Ok? Hehe... Zasss....

19 comments:

mie berkata...

itu la!!
gue tgk trailer pun agak menarik..

hans berkata...

aku nak tgok tapi tv rumah rosak

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

kai azmier berkata...

nak kene try tengok ler cite ne macamana..

Meez Haushienka berkata...

...skang tgh tgk...best & klakar.....lagu tema citer ni pe? sedap laa walaupn indon....

Tanpa Nama berkata...

eLo2,,apa lagu citer ni eK?? best arr lagu dier..

Tanpa Nama berkata...

nak tahu lagu die tuh...
tajuk ape eak?
best pulak dengar... :)

apple_11 berkata...

sapa2 tau lagu yg masa fara diba tu tgh frust menonggeng... sapa penyanyi dia ye? layann lak dengar lagu tu...

zarith a.k.a aith berkata...

lagu dlm cter 2 tjok pe ek??

Tanpa Nama berkata...

apa tajuk lgu 4 dis cerita ek??

Tanpa Nama berkata...

apa tajuk lagu..cerita ni ekkk

Tanpa Nama berkata...

de sesapa tau tajuk lagu dlm citer tuh x? adusss,,, bez ar lagu tuh...

Tanpa Nama berkata...

nak tumpang tanye ape tajuk lagu die ek?dh try carik tapi tk jumpe lahh :)

Tanpa Nama berkata...

..ape name lagu tema die eh??
best lak
xDD
haha

mila berkata...

mmg best pon.da tengok da.lagu pon best.tajuk lagu 2 ape ye?

uda berkata...

armada - cinta buta.

Tanpa Nama berkata...

askum..tajuk lagu citer itu ialah Cinta Itu Buta dari kumpulan Armada...ok guys...

Tanpa Nama berkata...

lagu tema cter tu "cinta itu buta" arnada

Tanpa Nama berkata...

@mila"cinta itu buta" arnada

Tanpa Nama berkata...

cinta itu buta - armada.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??