Filem Apa Yang Menarik ye?

Hello..ada sesiapa tahu filem apa yang menarik sekarang? Yang lawak,komedi dan macam-macam lah. Janji, bila aku tengok filem tu.. Aku tak rasa menyesal macam aku tengok Madu 4.

google.

Madu 4? Sah! Sah! Ada jugak yang lawak tapi aku tak faham la filem ni. Entah ar. Rasa menyesal pun ada. Korang dah tengok Madu 4?? Sekarang ni aku sedang berkira-kira nak beli DVD filem apa ye? Hari ni dah beli Madu 4. Semalam dah beli Unstoppable.  Jujur aku cakap, Unstoppable tak menepati citarasa aku. Semua aku dah beli. (bajet banyak duit la nie.) Haha.



Cepat ar cakap..aku dah kempunan nak tengok filem. TV? Toksah cakap.. haprak! Indon banyak kat TV.. TV3 dah dibeli Indon. Eeh! Tak tahu ke? Bukti? Tuhaaa..Selepas sinetron..jom rileks... Drama sapa punya??? 

Orait..bagi kakiwayang. Apa filem yang korang dah tengok dan menarik? Tak kira lah yang baru je lama ke? Janji menarik? Sebenarnya, nak beli.... Vampire Suck. Ok tak? Ataupun... Argh! Banyak giler DVD aku nak beli... Sat! Check poket dulu.. Laaa... ada lebih kurang RM50.

RM20- alat tulis
- RM40- Helmet MS88.

Tak cukup..tak paa..Bodek mak! Haha.  Kalau pergi wayang... Tak leh..tak leh. Mak tak kasi.. Haram! Ok lah..kalau tau filem apa yang best.. bagitahu ye...cepat sikit..pagi nanti nak beli... 

gambar : sumber dari google.

20 comments:

Fitrihadi.com berkata...

campire suck memang suck ar.. baik jangan..nanti nyesal je.. baik tengok unstoppable..yg tu memang saspen dari awal sampai akhir..

alexa yussida berkata...

wah baiknyee beli dvd :D

saya download je,jahatkan..kehkeh..layann:D
tak leh nk cdg sbb tak taw pe cite best kat msia skan,br je tgk magika..org lain dah lama gila tgk..huhu

Sharinginfoz berkata...

memang banyak sinetron sekarang ni

Syazwana berkata...

vampire suck tak best...
macam bodo gila cerita tuh.
huhuhu

tqaAwesome berkata...

tqa suke action,
inception
eagle eye
taken


kalo dari kesah benar,
changeling
until proven innocent

mzhany berkata...

hahaha, akak pun tak tgk 4madu tuh....macam tak besh je gayanyer...
ada negotiator tak? akak suke cite nih, dah masuk 4kali dah tengok...

farhanaDr berkata...

donlod jek.. huhu..

baru gak lepas tgk stok2 donlod mcm 4 madu.. seyes tak faham jugak cita tu.. haha.. pastu tgk filem estet cita mamat khalid, not bad kot.. mcm ala2 cite 1 malaysia.. hehe..

tengkorakemas berkata...

aku pun tak tau nak cadang apa..kat wayang sekarang 'the tourist' mcm best je..aku baru lepas beli Magika, ori pula, support filem tempatan gak aku ni..saja nak tgk apa kehebatan magika..

hm..dari segi gambar memang bgs hasil kerja KRU ni..cuma dah namanya muzikal..lagunya tak best sgt bg aku..

emieysandra berkata...

nk tgk madu 4, best x?ok x? ehehe :)

Amir Izzat berkata...

@Fitrihadi.com.hahah... memang suck ek? haha. adoi.. cerita ketaapi tu dah tengok..nak tgk yg lain punya..hoho

Amir Izzat berkata...

@alexa yussida. eh eh.baik ke? biasa ar tak tau nak buang duit kat ne.. haha..gurau je. lebih selesa beli dvd dari download yg berjam jam itu. dan selalu tak siap .

fuh! hurm, magika? tp byk nanyi..xbest..ke best?

Amir Izzat berkata...

@Sharinginfoz.itula..kena kurang sedikit..baru best tgk tv.,kan?

Amir Izzat berkata...

@Syazwana. ye ke? diorang cakap best..kalo tak best..tak jadi la nak beli..hehe.. thanks.

ijatnuar87 berkata...

hehehehe....citer2 tu donlod jek la...nak beli dvd xbraper nak berbaloi...

Amir Izzat berkata...

@tqaAwesome..wah! bagus cik tqa ni..enception? hari tu da gak tgk.. terima kasih ye.. 3 filem tu macam menarik je bunyi..hehe

Amir Izzat berkata...

@mzhany. madu 4 nie kureng ar kak..tak paham armi tgk.. boleh tahan la.. hurm, negotiatot? filem ke tu? xpernah la dgr

Amir Izzat berkata...

@farhanaDr. estet? cetak rompak..lom keluar lagi. donload? ini yg lemahnya..tak tau nak download kat mana dan lambat..lagipun line selalu putus..huhu

Amir Izzat berkata...

@tengkorakemas. torist? ak baca review dia pun menarik..nanti lah tgk. Magika? dah tau banyak nanyi. so, tak belilah... hehe.

terima kasih

Amir Izzat berkata...

@emieysandra..hurm..boleh tahan la..cuba la tgk ...boleh la kelakar gak ar...

(segan nak kutuk.) hehe


nota: terima kasih semua.

mojojojo berkata...

Bnyk citer lain yang best boleh didownload,download je takyah keluar modal..sekali ngan bil tmnet.unifi laju beb.satu hari kalau download 8gig movie takde hal..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??