Artwork : Header Cartoon & Tamannya

Amir Izzat

Software: Photoshop CS5
Durasi : 3 jam.

Assalamualaikum. Lama betul aku tidak menyapa korang. Apa khabar semua? Sihat semua ke? Baiklah. Dulu, sebelum aku berhenti berblogging selama beberapa hari kerana mempunyai tugas yang harus diselesaikan..aku telah mereka satu header yang cukup ringkas untuk blog aku. Temanya mudah sahaja iaitu Gembira dan Ceria. Ada nampak tak kegembiraan di wajah di kartun itu? Kalau tak nampak, nampaknya anak luar nikah yang ang ni. Hahahaha!

Ok! Ok! Sekarang ni aku cuma hendak bertanya pendapat korang. Apa korang rasa tentang header rekaan aku kali ini? Untuk pengetahuaan korang, kartun dan bunga bungaan itu aku reka sendiri. Amacam? Ok tak? Sila komen untuk penambahbaikan. Zasssssssssssss....

*Iklan : Ada yang ingin menempah header blog???

6 comments:

touya berkata...

boleh lah , tapi kalau letak gambar tengkorak baru sesuai dengan taste aku

Abang Suara berkata...

bestnye kalau pandai gak..huk3

emieysandra berkata...

dh trend skg ni, guna header katun..
emm..ok jer, cume nmpak cm budak2 sgt..

klu bleh, bia lah stiap gmbar di header tu ade motif tersendiri yg bleh melambangkan identiti blog, sb header adlh bnde first org akn tgk bila bukak blog kita ..amir minat kucing k?

:)

tengkorakemas berkata...

aku tak pandai nak komen sgt pasal header kartun he2, tapi yang bahagian atas nampak kosong,

sembil9n berkata...

best2 :) tapi cam kebudak2kan...
hasilkan sesuatu yang matang sikit. sebabnya blog ni nampak matang entrynya... tak kena lah~ just pendapat ;)

ijatnuar87 berkata...

hehehe..nice2...simple jek tu...

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??