Artwork: Wallpaper "Katakan Tidak Pada Maksiat" Versi Amir Izzat


Assalamualaikum wbt. Apa khabar saudara? Sudah lama kita tidak bertemu. Baiklah. Kali ini saya ingin menghadiahkan satu wallapaper destkop khas untuk anda. Walaupun tampak ringkas tapi isinya padat. Hehe!

Tahu tak kenapa wallpaper "Katakan Tidak Pada Maksiat" ini terhasil? Sebab....Amir Izzat punya laptop tiada wallpaper. Jadi, bagi meluangkan masa yang terbuang..Amir Izzat pun menciptalah wallapaper ini. Bagaimana? Cun tak? Cuba copy dan letakkan sebagai wallapaper destkop korang. Pasti cun lah. Lagipun, bila korang tengok wallpaper ini korang tak kan buat maksiat alam maya. Faham kan?

Selamat beramal...Haha! Lepas korang letak kat laptop/komputer ini wallpaper. Sila komen... menarik atau tidak? 

Nota:

1. Tahun ini tiada mood hendak menulis.
2. Hari ini sangat penat memasak Rendang Daging, Kerapu Kacang Panjang dan Nasi Minyak.
3. Blogging itu untuk keseronokan.

*Iklan- Barangsesiapa yang ingin menempah header blog boleh la menghantar permohonan kepada amirullizzat at gmail dot com.

5 comments:

apyzs berkata...

sokong!!

emieysandra berkata...

bagus3..

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

DKosongLapan berkata...

Uiiii...
lame tak nampak AMir....
sesekali keluo ni.....
buat kempen Katakan tidak pad maksiat....
bagoih ni AMir...

tengkorakemas berkata...

sedap tu yg ko masak, he2 bagus2..
apa kata ko mula hasilkan satu character utk setiap wallpaper yg ko hasilkan, contoh wallpaper kempen mcm ni ada si kotak tu, boleh jadi trademark nanti :)

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??