Update blog dengan sony xperia x8

Pertama kali aku update blog guna hp. Handphone baru je aku beli tadi dengan harga rm 550. Beli yang ap set punya lah. Tapi ok la bagi aku. Sekarang ni duk gila download games je. Hahaha! Tapi letih nak mampus menaip guna hp ni dan terima kasih kpd abang adha sebab tolong aku dalam pemilihan hp yg bagus. Aku harap hp ni akan kekal sampai anak cucu. Nanti boleh bagi kat cucu. Hahaha..
Published with Blogger-droid v1.6.8

7 comments:

mzhany berkata...

wow hp baruuu ;)

ok gak tu plan nak bg kt cucu, bagus betol atuk sorg ni

Clara Emily Cancer berkata...

best x pakai xperia x8??

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

fuhyoh..pinjam jap mer..nak update gak..hehe

Adha berkata...

wahh update pakai handphone..canggih benor hp mu tu..ade kelainan biase entri hang pepanjang hehe..

Adila Amalyna berkata...

Seronok lah cucu nanti dapat hp dari atuk ;)

tengkorakemas berkata...

ada kemajuan :)

syafiq sam berkata...

ehh cmne nk update xperia ke vrsi0n 2.2 kee 2.3 keee ???

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??