Jom Bagi Banner Anda Untuk Dimuatkan Di Blog Ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Nak tanya..Korang ada banner tak? Kalau ada,silalah bagi. Aku nak letak di ruangan sidebar. Kalau banner tue menarik,memang bagus la. AKu suka letak banner sebab cantik!! Kan? Memang cantik,aku nak buat jugak tapi tak pandai.

Kira kina tukar-tukar link la nie. Korang tinggalkan komen kalau nak tukar-tukar link. Lepas tue,korang letak la link aku kat bloglist. Macam mana? Senang kan?

Kalau yang ada banner tue,silalah bagitau. Aku akan ambil sekarang jugak!! Masa untuk mengedit blog. Ahaks. Jangan segan jangan malu..Banyak faedah nie...Boleh meningkatkan trafik. Betul tak???


Banner sedia ada.











aqnaim





BlogZoro[dot]Com






http://pakcikhusen.blogspot.com/




Create
 your own banner at mybannermaker.com!





Powered by 
BannerFans.com





power root


Ingat Hijau Ingat Daus-23061994



bloghanz


 
Piratz | More Than Just A Blog





Kepala Bergetar


Create your own banner at mybannermaker.com!


6 comments:

Sir Marcello berkata...

nak bagi tapi tak buat lagi...huhuhu


Jom Komen:
Bermain Air Bersama Si Garang

IKRAM KECIK berkata...

emm . xda banner la :( mcm mana nak buat reply kat comment tu?

Amir Izzat berkata...

ikram... xda banner? xpa lah. nak buat reply komen nie senang je. pergi kat blog nescafe ais atau taip kat google. maribinaablog. cri la kat situ

diriku berkata...

kna wt dlu la,br blh bg..he2

petite_girlz07 berkata...

nk bg cmner ek banner 2??

petite_girlz07 berkata...

dh ade banner...tp nk bg cmner???
http://namaku-ida.blogspot.com

sy de ltk banner sy kt c2....tp xau nk bg cmner..uhuhu

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??